pool-dag

Idag har vi en slappar-dag vid poolen. Kan ju säga att de små är nöjda med det då vi har ett vatten-land här med massa roligt!! Trodde det skulle vara massa skrik och mycket folk överallt..Det går nämligen bussar från andra hotell hit så de kan bada men det är nästan dött..Inte för att det är jobbigt snarare tvärtom, jag kan slappna av och bara ligga här och njuta.
Nellie har hittat en kompis (Nikki) men tyvärr åker de hem idag, men barn är ju så enkla så hon hittar nog en ny direkt. Det är mycket tyskar här o danskar..så det är roligt när de hittar svenskar så de förstår varandra :)

Matilda leker med en tjej som kom igår :) Det är bra för Nellie o Matilda att vara lite ifrån varandra med! Haha kan bli mycket tjafs annars men jag måste säga det gått otroligt bra!! Men det är väl för att när man är på sånt här så är det nästan bara roligt..Man har ju som föräldrar mycket mer tid för ungarna. Jag hade med lite spel och kortlek. Det är ganska skönt tidigt på morgonen och på kvällen innan de ska sova :)

Nu har vi varit en vecka o en dag..Först känns det som vi varit jättelänge..Men nu när vi är inne på sista veckan känns det "oj redan sista veckan"
Magda har mest hemlängtan på kvällarna.. Kompisarna saknar hon då!! Sen är det väl allt det sociala på nätet..Det är ju lite begränsat här!!
Nu ska jag luta mig bak i solstolen lite :)

Magda ligger och läser lite..

Hihi kolla in Matilda..igår sa jag vi ligger här lite o vilar innan minidiscot..Hon somnade direkt.. :)

kram kram

  • 183 visningar

Gillar

Kommentarer