Nellie

Ja nu kommer mitt inlägg om Nellie Theresa Viola född 5 september 2010. Ja att hon kom var ju lite en överraskning. Jag åt p-piller och pappa hade gått bort. Så plötsligt var man gravid igen. 10 år efter att Magdalena kom. Men någon mening med det var det. Jag hade ju mina misstankar då jag var dålig i magen och precis haft ägglossning..

Så en stor omställnign i familjen blev det. Mest för de stora tror jag.. Det var ju både negativt och positivt från dem men mest positivt och nu vet jag att de älskar sin lilla 5-åriga syster.


Nellie är just nu 5år och det är den där mellanåldern, hon tycker dagis är tråkigt, hon vill börja skolan. Så helst vill hon vara hemma med mig. Frågar ofta om vi inte är lediga snart, och då är hon ändå mycket ledig eftersom jag jobbar som jag gör. Men går hon en hel vecka på dagis så framåt onsdag börjar tjatet om att hon vill vara ledig. När hon väl är på dagis så verkar hon ha jättekul, men hemma säger hon att dagis är tråkigt.

Hon älskar att leka, att fara och flänga med mig. Haha hon blir lätt uttråkad och vill det ska hända saker hela tiden. Hon är väldigt pysslig av sig. Älskar att träffa mostrar, mormor, gammelmormor och sina kusiner. Särskilt Wiking. Han gick på samma dagis men har ju börjat skolan så det frågar hon ofta om hon ska gå på samma skola som han :)


Här är de små.. Susanne håller Nellie och Wiking ijämte...

Här kommer mer bilder på dem som betyder väldigt mycket i Nellies liv..

Dessa två längtar och tjatar hon nog om varje vecka..denna veckan särskilt för då jobbar jag natt och när vi kommer hem på eftermiddagen ja då jobbar Johan och Sofi :)

Och mormor... Nellie älskar att åka till mormor.. Haha har det gått en eller två dagar då vi inte varit med mormor så frågar hon direkt om vi inte ska dit :)

Hon gillar ju att vara med sina kompisar också. Leia är en favorit, bästa kompisen på dagis.. Sen har vi Kasper, han bor i Göteborg men vi ses ju då och då..Har gjort det sen de föddes. Han föddes i augusti samma år som Nellie :)


Hon är för det mesta väldigt lugn och snäll. Ganska lätt att ha att göra med.. Det är väl mest att hon kan bli väldigt tjurig (haha den här tjej-tjurigheten) Hon och Matilda kan leka hur bra som helst för att sen inte tåla varandra..riktig syskonkärlek det där..

Lite 5-årstrots har väl kommit, men mest är att hon är otålig och vill att vi ska bara göra roliga saker hela tiden..


Ja det var lite om Nellie.. Så av barnen är det nu bara Matilda kvar.. Men nu ska jag inte säga att det inlägget kommer i morgon, för då blir det kanske ingen datatid..haha lika bra att säga det kommer när det kommer..

Ha en bra torsdagskväll!!

Kram kram

  • 246 visningar

Gillar