nattvecka

Då har min nattvecka börjat! Jag brukar ju vara lite dålig på att blogga just den veckan, då jag tycker om att bara vara hemma och inte göra så mycket just då. Man är lite seg. Men jag tänkte jag bloggar ändå. Just nu ligger jag o Matilda i soffan och väntar på att Nellie ska komma hem (hon slutar 1420, Matilda slutade 13)
Igår var vi och åkte skridskor och pulka här i Lekeryd, de hade spolat en is och pulkabacken finns precis ijämte..perfekt!! Så nu har jag fixat fikakorg med mellanmål och lite fika!
Så ska vi passa på att vara där även idag. Just nu faller stora flingor snö, men tempen är på nollan så det kanske försvinner snart om det inte fryser på...

Lika bra att passa på när vi har vinter. Jag har väl sovit lite för lite så när vi ätit middag sen efter pulka/skridsko-åkningen så ska jag bara slappa i soffan tills det är dags att åka till jobbet. :)

I helgen har jag inte gjort så mycket, Nellie o Matilda bakade helt själva, jättegod fika fick vi till kaffet igår. Jag började plocka ner tomtarna, tänkte ta ljusstakar o granar i morgon!! Gran o tomtar tycker jag är skönt att plocka undan nu, ljusstakar o stjärnor däremot tycker jag är trist, för det lyser ju upp så fint i mörkret!!
haha jag får tända massa ljus o ha myset på det viset!

Hoppas ni har en bra start på veckan!
kram kram

  • 45 visningar

Gillar

Kommentarer