nattinlägg

Ja då kör jag ett nattinlägg... Inlägget om Nellie blev inte idag..Haha jag behöver mera timmar på dygnet för att hinna allt jag vill..Jobbar just nu, men fick jag bestämma skulle jag ligga i sängen nu. Så trött jag är!!
Idag blev iallafall Natalies tatuering gjord och den blev jättefin. Tillomed finare än jag trodde den skulle bli. Och hon själv blev jättenöjd.
Tillägnad morfar (min pappa) är den :) :)

Så nu längtar jag efter att få min gjord!! Klarar hon så klarar ju jag... Haha jag tycker inte om att det ska göra ont..Att man ska utsätta sig för smärta, haha men vill man vara fin får man.... Ja ni vet..

Madde o Olivier åkte till Stockholm idag, Natalie sover hos Fredrik så när jag åkte till jobbet tyckte Magdalena det var lite tråkigt och jag förstår henne..Det är så tomt när de små sover o man sitter där själv i soffan..
Jag har iallafall lovat henne att jag ska koka grönsakssoppa till middag i morgon..Lite pannkakor får det ju bli med då!!
Sen har jag planerat att jag ska sova länge.. Nellies himlaliv (det är typ det som kallades barntimman när jag var liten) börjar 1530. Så helst ska jag sova till 1450!!
Men på sista tiden när jag jobbar natt har det inte funkat så bra!!
men jag hoppas att i morgon sover jag gott!!

Hoppas ni haft en bra Onsdag!!
kram kram

  • 211 visningar

Gillar

Kommentarer