natt

Ja nu har ännu en vecka och en helg gått..Jag har gått på min nattvecka och jobbat snart 4 timmar..Mitt knä är mycket bättre, just nu är det bara jobbigt att köra bil långt, så jag hoppas att jag inte kommer känna av något efter detta passet :)

Denna vecka har jag mest varit hemma, jag åt lunch med Natalie en dag, var lite barnvakt, hade Sofia när Madde var inne hos dr, haha så det var inte så länge...men helt underbart <3 Så nu längtar jag efter att Maddes tandläkartid är för då ska jag ha henne en stund igen <3
Sen har jag gjort klart nere i hallen, det jag skrev om sist...men nu har jag några möbler till jag vill köpa dit sen blir det som jag vill.. Rensat med uppe har jag gjort..Tänkte bli klar denna veckan :)

Haha i badrummet har det varit så fult med sån där plast på fönstret sen vi flyttade in, snett o för stort..alltså vad dum man är som tänker det ska jag göra sen, sen kommer ju aldrig..man gör det ju inte..Men nu tog jag tag i det..Det gick fort o det blev mycket bättre..eller hur?

Igår tog jag in utehagarna (de jag har när jag rastar kaninerna) och jag o Nellie planterade lite med höst-blommor på båda trapporna..
Haha men tog visst bara kort på ena trappan såg jag nu :)
Det har verkligen varit en fin helg, soligt men kallt :)
Men det var skönt att vara ute iallafall!!

Nu kommer alla fina höstfärger!!! <3

och man kan tända ljus inne o mysa!! Börjat elda har vi gjort också, det luktar så himla gott och blir sån där mysig värme inne :)

Det blev ett kort inlägg då jag jobbar och har faktiskt inte så mycket mer att skriva..Haha det är ju min nattvecka som börjat o då brukar jag inte skriva så mycket..Kan ju försöka skriva lite mer denna veckan om jag har något att skriva om, händer ju inte så mycket ;)
Hoppas ni haft en bra helg o får en härlig vecka!
kram kram

  • 100 visningar

Gillar

Kommentarer