nästan som jag

Idag fyller våran Madde 21 år...Tänk när jag fyllde 21 år då hade jag Natalie i magen och 4 mån efter min 21-års dag blev jag mamma för första gången och nu om 3 mån blir Madde mamma <3 nästan precis som jag :)

Mina slarvfrallor blev bra, ungarna åt för fullt..Själv smakade jag idag till frukosten, tog fram o tinade ur frysen, var som nybakat till frukost!! Gott!!

Ja då har denna veckan gått, varit underbart solig men blåsigt som bara den och så kallt i luften. Men vi har varit ute mycket ändå, kaninerna rastade varje dag!!
Hängt tvätt ute hela veckan :) Rensat mina skåp i köket och städat massor!!! Har nu fått plats för massa saker som står på bänken i köket i skåpen!! Och det är skönt!! För iallafall hos mig blir det så att jag har massa saker som all tid står på bänken, sen gör man nåt i köket och då blir det direkt kaos på bänken!! Haha här är det så, men nu har jag fått bort det, så kolsyremaskin mm är nu i skåpet och den tex behöver jag inte ta ut för att använda!! Bra va?

Haha se skillnaden, vilket kaos när jag tex bakar!!!

sen alla dessa lådor, det blir ingen ordning utan man bara slänger i..De längst ner har de pyssel-saker i, så de fick rensa och städa i dem. Jag gick igenom alla de andra, haha så mycket skräp...Blev tillomed så att jag har tomma lådor nu, hihi men de fyller jag väl snabbt igen ;)

vårtecken kommer nu fler o fler...Två änder har nu lagt ägg på ön här hemma, det brukar bara vara ett bo, så extra roligt att det är ett till detta året!! Så tråkigt bara att de verkligen är vilda o så rädda för oss!! Men roligt att se på håll iallafall.

Våra älskade kaniner ute, de älskar verkligen när de får vara ute o bli rastade, min rabatt är intressant tycker Elsa, jag lyfter ur och hon hoppar i ;)

Igår grillade jag så lagom till Magnus kom hem var det klart, det är verkligen gott med grillat, köttet har en helt annan smak!! Igår blev det kotletter, potatis o morot i ugn och sallad till :)

I torsdags började fotbollen på riktigt här hemma, så idag är sista träningen på vapenvallen (de har tränat där lördagar nu ett tag)
Så nu är det träning hemma tisdag, torsdag!! Så roligt, Nellie tycker verkligen det är roligt och ser fram emot seriespelet. Hoppas de kan köra på, är ju lite osäkert pga Corona!! Men kör de på så är första matchen 2 maj i Hallby!!

Mina planer idag?? Hmm jag vet faktiskt inte, nu tränar Nellie så när jag hämtar henne o hon duschat får vi se vad vi hittar på...Haha jag har inte ens bestämt vad jag ska hitta på för middag!! Detta är en rätt jag gjorde i veckan och det var gott.

Det är ju typ köttfärssås men ändå lite andra smaker än min köttfärssås jag brukar göra!! :) sen kryddar jag alltid mer än det står i receptet!! Så det är ett tips ifall man vill ha mer smak!! :)

Nån god fika blir det nog idag, känner för att baka något men vet inte vad ännu!!
Nu väntar jag på att min tvätt ska bli klar så ska jag hänga ut den.
Tror nog jag ska kolla sen om Sofi o Johan är hemma, så kan vi hälsa på dem :)
Annars blir det nog bara en sån där skön " inte-göra-nåt-speciellt-lördag"

Vad ni än hittar på idag så hoppas jag ni får en bra dag!!
kram kram

  • 247 visningar

Gillar

Kommentarer