mitten

Verkar som det blir en fin dag idag, bättre än igår får man hoppas. Igår öste regnet ner, blandat med hagelskurar..lite sol men inte mycket!! Så blir det så fint som det verkar så ska jag nog spendera denna dagen ganska mycket ute :)
Kaninernas burar behöver lite kärlek <3 Börjar ju bli kallare på nätterna så massa halm och nya filtar ska de få.

Igår städade jag klart på övervåningen, kom inte till sortergården, tänkte Magda kanske är snäll och åker med det idag :)
På kvällen bakade jag bullar, ååå det doftar så gott med nybakat..Och gott med ett glas kall mjölk!!
Jag har nu lagt in nästan alla bullar i frysen, sparade några uppe då jag lovade Nellie o Matilda att de kunde fika i em, de skulle ha kompisar med sig hem.

onsdag idag..redan mitten av veckan!! Det går fort!! Det är verkligen höst nu..Man vill ha tjocka mysiga tröjor..tända ljus..och mysa i soffan o kolla på bra filmer och serier!!! Magnus o jag kollar på fartblinda varje helg nu (Det går på 4:an, ett avsnitt i veckan..den är bra)
Sen kommer ju snart Gåsmamman säsong 4!! Det längtar jag efter, den är bra. Funderar på om jag ska kolla igenom säsong 3 nu innan 4:an :)

Min frys börjar bli tom :) Jag har försökt tömma den nu, innan jag ska fylla på den igen ;)
Igår slängde jag faktiskt en hel del.. Så nu tog jag fram en påse köttbullar.. så det får det bli till mat idag..köttbullar och makaroner. Så nu finns det bara bullar, frysta bär, pommes och glass därinne. Har tagit ut och diskat lådorna!! Så nu är det bara att börja fylla på..haha tänkte jag ska försöka ha lite koll på vad jag har därinne, det är jag dålig på..Man köper på sig massa sen har man noll koll..Ja iallafall jag :)

Vi åt tacos igår. Det var ett tag sen, så det var riktigt gott :)
Nej nu ska jag nog äta lite frukost och kolla lite på nyhetsmorgon och sen när solen värmt upp lite.. då ska jag gå ut :)
Hoppas ni får en fin onsdag!!
kram kram

  • 86 visningar

Gillar

Kommentarer