lite semester

Denna vecka har verkligen gått fort, jag och Susanne började med att åka på kurs i måndags, en tredagars...så det kändes i huvudet att man suttit och lyssnat mycket, men det var en givande och intressant kurs..På kvällarna var det aktiviteter och mat så det var trevligt o blev bra gemenskap!! :)
Jag delade rum med Susanne och det är ju lite roligt o umgås med syrran utan barn :)

så det var trevliga dagar!!

Så på onsdag kväll var det bara att packa om väskan, umgås med barnen och sen igår kl 06 gick bussen från hovslätt till Rostock, så där är vi nu. Det var storm så allt blev ca 5 timmar försenat för båtarna fick inte gå..Så vi var framme på kvällen och fick våra rum.

Bussen var nästan tom för nästan alla avbokade kvällen innan pga Corona...Men det är inga förbud o vi i bussen är friska o området här är inget område som är massa sånt. tänker mig att gå in på ica maxi är farligare, och så länge inget förbud på denna resa gäller kan man åka!! förstår de som är i riskzonen, tex de med astma och sånt..

igår kväll blev det mat och det var så gott efter att varit i bussen 13 timmar :)

Åt en jättegod kycklingfilé :) sen blev det ganska tidigt i säng :)

Vi var nere i frukosten redan 0630:) så nu har vi varit och handlat lite alkohol o godis :) Denna dagen är inget planerat mer än att vi kommer turista runt lite, äta o dricka gott..Hemma är det visst snö men här är det molnigt, lite regn till o från. 8 plusgrader..så det känns ganska bra!!

Vi är hemma i morgon på kvällen. Så nu ska jag njuta lite här av en minisemester!! Hoppas ni får en bra fredag!!
kram kram

  • 106 visningar

Gillar

Kommentarer