ledig..maj..glädje..sorg..

Nu är det maj och det börjar grått, blött o trist ute..
Matilda o jag har ätit frukost precis, vi är lediga denna veckan. Vi tyckte det var så rått inne så vi tände kaminen, så nu sitter vi i soffan och myser!!

Igår regnade det inte som det gör idag. Jag och Natalie var ute och övningskörde. Vi har ganska mysigt o roligt när vi kör och det går bättre o bättre. Nu sitter vi o pratar om allt möjligt, i början var det så fokuserat på bilen, körningen..Nu faller det mer naturligt. känns inte som vi övar utan bara är ute o åker som när jag kör och det är ju bra.
Vi har däremot svårt att bara köra runt runt..Så vi försöker ha lite mål att åka till.
Vi började med att åka till Ica kvantum och handla.
Sen fick hon köra runt lite i Huskvarna, enkelriktade vägar o rondeller..Och köra till ett konditori där vi letade parkering, parkerade o gick in o tog en fika :)

Sen körde vi mot Rudenstams, där handlade vi lite..Natalie fyllde en korg och jag en.
Det är jättemysigt där och jag rekommenderar er verkligen en tur dit, de hade även café om man vill fika. Nu hade vi ju precis gjort det så vi hoppade över det där :)
Jag köpte lite blandat, det på bilden och även potatis som jag ska sätta idag. Jag tänkte jag ska ha ett potatisland, ett land med morötter och ett med jordgubbar!! Så mumsigt.

Sen åkte vi hemåt, det kom faktiskt sol på em så jag hade kaninerna ute lite. Tur det för idag kan vi inte ha dem ute så som det regnar!! Jag hoppas hoppas att det finns tid i helgen att börja med kaninburarna!! Men en helg går så fort.
Nästa helg är bättre, då är Magnus långledig, är ju klämdag på fredagen. Jag längtar så efter att de får vara ute och man märker att de också vill ut Nu!! Burar inne tar ju stor plats med.

I tisdags var jag helt slut i kroppen på kvällen...Vi var nämligen i Ingbritts lägenhet och tog saker vi vill ha. Det är nämligen så att hennes syskon ärver henne men eftersom pappa gått bort så ärver vi (Jag, Susanne o Sofi) pappas del.
Det var så mycket känslor, bara det att vara i hennes hem o hon var inte där...Att sen öppna lådor o skåp o välja saker...Det som är hennes....Jag ville verkligen ha hennes blommor o det fick jag. Hade inget annat jag tänkt innan men sen blev det att man tog mycket ändå..för det var ju minnen som poppade upp!! Hon hade ju virkat så mycket dukar och jag har ju redan mycket sånt från henne och jag älskar verkligen dukar så det blev ju en hel del..
Nu ska jag verkligen vårda hennes blommor som hon planterat, hon var såå duktig med blommor så jag hoppas de överlever mig!! ;)

Pappas ena bror, Åke, var inte med men hans andra bror , Olle, var det. Jag älskar verkligen att träffa hans bröder för jag blir alldeles varm i hjärtat, detta är känslor som kommit efter pappa gått bort...För de är så lika, jag ser pappa tex i ögonen på dem, de gör vissa miner o jag ser pappa!! När jag träffar dem o när jag får en kram så berörs jag så oerhört..Jag vill stanna kvar i stunden, jag vill stanna i kramen för jag känner pappa så mycket!! Är det knäppt o konstigt??
Bara jag skriver om detta påverkas Jag, tårarna bara rinner!! Ååå vad jag vill att pappa ska leva!!!

En av alla blommor, har ställt den så jag ser den från soffan, blir glad av den o tänker på Ingbritt:)

Nu ska Matilda o jag gå upp o hon ska städa sitt rum o jag badrummet!! Är ju ändå sånt inne-väder så lika bra att städa så när solen väl kommer kan vi tillbringa den ute :)

Trevlig torsdag på er!!
kram kram.

  • 425 visningar

Gillar