KAOS....och nu sitter jag här...förvirrad ;)

Jag säger det igen..planera inget... Igår var vi på bilbingo jag, Natalie och mamma, så vi var hemma ganska sent..runt 00.. Och jag planerade att ta sovmorgon, ta det lugnt och vila..köra Madde till Gyllene Uttern (en intervju till) vid 13..Sen hem o bara ta det lugnt innan vi skulle åka jag o Natalie vid 16..

Ja jag började med att vi sov till 0830, vi gick ner o satte på tv o börja med frukost..Då kommer Madde nerspringande i full panik!! Kan inte andas typ o gråter!! "mamma du måste kolla i mitt öra!! Tror jag har ett djur där!!! herregud jag hör hur det rör sig!!"
Jag lyser med lampa o kollar..men ser inget.. Men ni som vet om hur det är att ha panikångest, förstår ju att jag kan inget annat göra än att ringa vårdcentralen.. Vi får en tid, kl 11.. Sköterskan sa att om man har mycket vax så kan det höras för det kan röra sig!! Men hon förstod ju paniken o vi fick komma...

Lämnade de små hos mamma, sen åkte vi dit..
Där sitter vi o hon har ju panik, det rör sig iallafall inte mer men hon tänker ju på vad det kan vara och jag håller henne i handen o  försöker lugna henne.. Vi tittar på varandra och tårarna rinner och då säger läkaren "Jag ser det nu och du har nog rätt, men jag ser inte vad det är för djur men den är död iallafall"
Kan ni förstå Maddes panik, hon är den av våra barn som är räddast för insekter o småkryp..plus att hon har panikångest!!
Läkaren gör försök att ta den med pincett, två ggr..sen försöker hon med en sug  den sitter längst in på trumhinnan:(
En annan läkare kommer o testar en annan sug och poff där kom den ut..en liten insekt med vingar!!!

Jag som sagt det är en myt att det kryper in i öron!! Jag frågade och dr sa att det är vanligt, värst är det när folk får fästingar i öronen.

Så nu köpte vi öronproppar och ska köpa insektsnät till hennes fönster i morgon!! Hon har ju fönster öppet hela dagar o nätter!! Stackarn..
Ja hon hann lugna sig iallafall o gå på intervjun som var den andra där..nu fick hon träffa chefen och det verkar positivt förutom att de tycker hon är ung och för lite erfarenhet men de har inte sagt nej än så vi hoppas att det blir ett ja :)

Så efter det var det bara hem.. steka pannkakor, och byta om o sen åka med Natalie.. Mot Göteborg, så nu sitter vi i solen på Ullevi och väntar på att Ed Sheeran ska komma ut på scenen..Känner mig lite förvirrad o stressad!! Men ser verkligen fram emot att se denna duktiga artist!!! Magda o hennes kompis ska åka i morgon! Så nu ska jag bara sitta här o njuta!! Madde är hemma med de små!! De bakar o ska kolla allsången sen på tv!! Vi kommer hem sent i natt och jag ska säga er att för morgondagen har jag inga som helst planer för!!!

trevlig måndag!!
kram kram

Gillar