HÖSTLOV

Nu går lovet mot sitt slut, så fort tiden går!! Och jag är så sämst på att blogga!! Haha tillomed folk undrar när jag ska blogga egentligen!!! Får skärpa mig då, jag vet inte varför jag bara glömmer det..Jag fotograferar ju massa, men sen är det som jag bara inte tänker på det..Men jag är ju verkligen sån som person, att jag gör nåt mycket o sen bara  avtar det och sen kan det komma tillbaka...ja ni får nöja er med lite färre inlägg tills jag får tillbaka det ;)
Ja nu är det ju lov, vi hade tagit ledigt för Nellie o Matilda i fredags så de fick en dag längre lov :)
Bilden är från i fredags, då åkte vi till Göteborg!!

Vi spenderade hela helgen på hotell, hade det varit normalt i världen så var ju planen att gå på Halloween på Liseberg...Men men det fick bli en skön helg på hotell bara!! Och Nellie o Matilda var nöjda med det ändå och det var ju huvudsaken för det var ju lite deras helg <3

på fredagen gick vi en sväng på kvällen och åt pizza och sen lekte de nere i hotellets lobby, de hade byggt upp lite mer än vanligt där för barnen för att det är lov, så det var tik-tok-rum, shufflebord, pingis, fotbollsspel, lekrum mm mm..Så de hade att göra och vi föräldrar kunde sitta i lugn o ro där i sköna fåtöljer :)

Haha ja det blir lite mycket kort ;)

Jag hade med mig lite ansiktsmask så vi duschade och hade lite spa innan sängdags..Så det blev en lång och rolig dag och de somnade så nöjda sen :)

Lördagen blev det lite gå på stan i affärer..Tjejerna som nu har egna bankkort, shoppade lite smått o gott, det är ju lite extra kul när man har sitt eget kort.
Sen var de lite ensamma på rummet och jag o Magnus åkte faktiskt o köpte en bil, han behövde en ny bil till jobbet o det dök ju upp en bra o just i Göteborg..så bra!! :)
Sen var det ju lite mer lek på hotellet och vi gick o åt god mat!!
Vi hade lite lyx, frukost uppe i tornet så vi var inte i den stora matsalen nere (ni som sovit på Gothia vet, den matsalen är ju gigantisk nere)
Det var så lugnt där, eftersom man får välja sittning (pga corona) o vi tog faktiskt den tidigaste.

Ja det var en skön helg tillsammans <3

Vi är lediga nu, de fick gå på fritids måndag och tisdag för då jobbade jag men det är min kvällsvecka så sovmorgon har de haft, jag lämnade dem kl 13 innan jobbet..Sen hämtade Magda dem på måndagen..På tisdagen hämtade Natalie dem och de fick vara hemma hos henne o Isak. De hade tyckt det var jätteroligt!! De hade fikat, ätit kvällsmat där och kollat film sen körde de hem dem senare på kvällen!! Så mysigt och lyxigt att ha storasyskon som finns o kan ta hand om dem!! <3

Magda har gjort sittning nummer 2 på armen..Aj aj aj säger jag bara!!! Natalie var med henne, och det var det ondaste stället hon gjort på..Jag ska följa med nästa gång..Är ju lite kul med sällskap när man ska sitta där många timmar!! <3
Jag tycker den är fin men gillar inte spindlarna för de är bara otäcka...jag ryser bara jag ser bilderna här!! hahaha

Baka gjorde jag efter jobbet i tisdags..haha jag slutar 22 så var i säng vid 03!! För igår skulle jag ha ljusparty men vara iväg hela dagen och skulle då inte hunnit baka till kvällen så det fick bli så!!
Vi var nämligen med Madde hela dagen, hennes katt skulle kastreras och det gick bra med honom, sen var vi hemma hos henne hela dagen för att Felix (hennes katt) inte skulle vara ensam för länge..Said slutade 16 så vi kunde åka hem till oss o han var med Felix :)

Det finns så mycket fint på partylite och jag fick välja varor för 1000kr (för mina gäster handlade <3 ) och fick köpa en vara med 70% rabatt...jag får lägga bilder sen när det kommit...så fint!!
Det var inte så många gäster men det räckte bra och var jättetrevligt!! Jag tycker sånt är mysigt, roligt med att man har några att bjuda på när man bakat!! :) Madde hade bakat en kaka också som var jättegod..dumlekaka..glömde ju fota den!! Men ska be henne om receptet för himla god var den!!

Nybakade frallor är ju himla gott, så det fick bli frukosten idag också!!

Nu ska jag spela spel med Nellie o Matilda,  de sitter vid bordet o väntar o tycker jag är världens tråkigaste just nu ;)
Jag laddar gräsklipparen o tänkte faktiskt vi går ut sen..tänkte räfsa löv men läste i en grupp på Facebook att man ska gå över med gräsklipparen för löven ger bra näring till gräsmattan när man gör så istället för att räfsa bort det.. så jag ska testa!! :)

Nä nu börjar de tjafsa här...pust..så får väl sätta mig o spela..Haha alltså vad är det med barn o inte kunna vänta normalt...mina börjar ju reta varandra och sen sitter de o tjafsar!!! hmm...

Ha en bra dag!!
kram kram

  • 85 visningar

Gillar

Kommentarer