Hemma!!! Positivt!! Sol!!!

konserten var verkligen en upplevelse!!Han är ju ett musikaliskt geni, han står själv på scenen och under tiden spelar han in sig själv som kör, han har bara gitarr och den är både gitarr o trumma!!
Så häftig upplevelse det var!!

Denna veckan tycker jag mycket har hänt och jag har gjort mycket!! Positivt är att idag jobbade Madde sitt första pass på Gyllene Uttern!!! är så glad att hon fick jobbet :)

Så första passet idag..11 timmar!! ja nu är hon trött, så vi softar här i soffan o kollar på Pippi Långstrump med Nellie :)

Jag känner mig jätteduktig för jag har börjat göra saft, ta vara på det man har i trädgården!! Haha tänker ni..vadå duktig?? Är ju inget svårt!! Men jag är ju väldigt bekväm av mig o det är smidigt att köpa!! Så därför känner jag mig duktig ;) Baka och laga mat har jag alltid gillat men att safta o sylta är nåt nytt och jag upptäckte att jag tycker det är jättekul :)
Lite trist att plocka, haha jag vill det ska gå fort!!
körsbärssaften har jag inte smakat än, har en jättefin jordkällare och den ska jag fylla upp till vintern :)
Krusbärssaft hade vi med till sjön idag när vi badade. Magda kom hem från Elias och var med. Roligt att umgås med henne lite..Hon gillade tyvärr inte saften, haha..Nellie gillade den. Inte Matilda men sen drack hon ändå så jag vet inte!!

Natalie gjorde svart vinbärssaft och den har vi smakat med och den var också god.

Vi har även bakat också!! Så nu är frysen uppfylld med bullar inför semesterns utflykter eller om nån hälsar på :)
För även om jag haft en vecka nu så är det idag semestern börjar på riktigt!! För nu är Magnus hemma, och tre veckors semester för honom! Första veckan blir vi hemma och bara är!! Så skönt!! Andra veckan åker vi iväg och sista veckan hemma igen :) Jag blir så lycklig av detta!! Att vara lediga ihop!!! <3

Vi badade både igårkväll (bilderna är från då) och även idag!! Här har vi ju Uddebosjön nära men har hittat en liten sjö där det, iallafall nu när vi varit, inte alls är mycket folk..Tycker det är skönt. Jag tycker det är jobbigt när det är massor o man ska hålla koll på två som badar!! Min absolut största skräck att det ska hända något..Nellie simmar ju som bara den och är så duktig!! Men ändå...det är otäckt det där med drunkning o sånt..

Nä nu ska jag åka och vara kaninvakt lite..Jag har hand om Sofis o Johans kanin nu när de är iväg i helgen i Falkenberg!!

Har ni semester än? ja vad ni än gör så önskar jag er en trevlig helg!!

kram kram

  • 68 visningar

Gillar

Kommentarer