helt underbart!!!

just nu när jag skriver detta så ligger jag här på stranden på en ö som heter Mahmya, så när ni läser detta är jag på hotellet!!
Vi har varit här hela dagen, kom hit med båt..efter en stund fick man åka ut med båt o snorkla. Sen tillbaka hit och lunch. Sen har vi legat här på stranden men jag,Magnus och Nellie var ute här en stund o snorklade och det var så roligt, vid ett rev såg vi både Nemo, Doris, och två andra fiskar som Nellie kände igen från Nemo. han med bubblorna och han med ärret!! Haha ni som gillar disney-filmer vet precis vilka jag menar!! ;)

Idag fyller vår minsta lilla plutt 7 år!! Vilken födelsedag!! På en ö, i det härliga väder!! och på vägen hit såg vi delfiner!! Det var så häftigt, tredje gången vi är här i Egypten o äntligen fick vi se delfiner!!

Jag kan bara säga att detta är så underbart!! Jag njuter av detta, hela familjen är med :) undra om vi alla 7 kommer iväg på mer resor tillsammans!! Det är ju svårare att få ihop det, de stora gör ju mycket själva men jag önskar o hoppas vi kan göra om detta fler gånger!!

Jag skriver ett längre inlägg en annan dag!! Hoppas ni har en skön söndag också!!
kram kram

  • 144 visningar

Gillar

Kommentarer