härligt...tråkigt...

Oj..Jag har inte hunnit skriva..har tänkt men inte hunnit.
Men nu, mitt i natten här på jobbet så här jag lite tid över :)

Jag upplever helgerna som att de går alldeles för fort!! Ja allt går fort, tänk vi går in i september i helgen!!
Denna helgen var jättehärlig, vi var på Astrid Lindgrens värld i lördags!!

Vi hade ganska tur med vädret..började soligt, kom några skurar senare på dagen. Men det var en skön dag iallafall :)

Inatt är det så otroligt tråkigt här på jobbet, tiden går så sakta. Jag längtar faktiskt bara efter att kl ska bli 06. Så jag får åka hem och sova!!
Igår och idag sov jag för lite. i måndags var jag på inskolnings-samtal för Matilda och idag var vi förbi i församlingshemmet i Lekeryd och hälsade på de som är ledare för pysselkören som börjar på torsdag, det var bra för tjejerna att se var de ska vara o träffa de som är ledare. Nellie var framåt o tjata på..Matilda blev blyg o höll i mig hela tiden. Men det går säkert bra på torsdag när jag inte är med. Haha brukar ju gå bättre när man inte är med.
Sen åkte vi till a6, Natalie var med. och vi mötte Magda där. Natalie hade några ärenden och vi kollade lite affärer. Jag köpte några tröjor till Nellie..Hon måste växt mycket i sommar.. När hon klädde på sig idag o skulle ta en långärmad så var den alldeles för kort på henne ;) ska ju till Ullared i helgen men kände att hon behöver några tröjor innan dess. Är ju lite kallare nu så långärmad är ju skönt att ha..
Så Matilda har hur mycket kläder som helst just nu då hon får Nellies kläder!! Hon sa själv "jag behöver inga nya kläder, fast en ny klänning vill jag ha" hon älskar verkligen klänningar...Ja hon fick en idag på hm :)

Så i morgon har jag inget planerat och ska sova länge:)

Nu ska jag ha rast här strax. Hoppas ni får en fin onsdag!!
kram kram

Gillar