frost

Igår när vi precis skulle gå ut o åka till friidrotten, så ringde Göran, han var utanför o undra om vi gillar kantareller!!??!! Självklart sa jag...och jag fick en kartong full, han hade hittat alldeles för mycket och delade med sig :)
Så efter idrotten åt vi kantarellmackor!!! Har så mycket att det blir det även ikväll :)

Inatt var det frost här, såg lite som var kvar i gräset nu när vi gick till bussen, solen skiner så det var nästan borta...Usch jag vet inte varför men varje år när det kommer blir jag så nojig o tror mina kaniner ska frysa ihjäl!! haha jag vet ju att de anpassar sig till temperaturen men jag blir ändå så..sen är jag i vinter när det är massa snö så otroligt fascinerad av att de skuttar runt i snön o inte alls fryser!!

Det var sista friidrotten igår, så de fick medalj och godishalsband :)
Det var väldigt kyligt att sitta o titta på dem igår, men de var ju värma efter allt spring o hopp!!

De hade kompisar hemma igår, Liv o Meya. så det blev mycket plock med hamstrarna!!! dessa hamstrar kommer ju vara väldigt tama så som de plockar med dem hela tiden :)
haha jag sitter själv på kvällarna när Nellie o Matilda lagt sig <3

Igår var jag ute och fick massa gjort!! Så nu har jag burit ner alla uteleksaker i källaren och  nästan alla utemöbler, krukor, trädgårdsredskap mm
Det kändes väldigt bra :) jag gillar när det inte är massa saker överallt!!
Idag tänkte jag ha lite kaninvård, borsta pälsar och klippa klor..Ja och gosa lite ;)
Ska åka en sväng till mamma vid 11, hon skulle gå upp tidigare idag (hon jobbar natt) för att åka o handla. Då ska jag passa på att åka till henne o dricka kaffe :) Det är alltid en speciell känsla att få vara själv med mamma <3 utan att ha barnen med sig :)

Hoppas ni får en bra dag!!
kram kram

  • 78 visningar

Gillar

Kommentarer