förkylda!!

Här hostar o nyser vi.. Förkylda..Men hellre det än magsjuka!! Ja det går fortfarande efter flera veckor..Men det verkar som föräldrar inte har vett att lyssna på personalen på förskolan..48 timmar efter sista symptom och håll hemma syskon om den ena är sjuk..Likaså vi föräldrar om vi kräks kan man ju ha hemma barnen..Är man jättesjuk får väl den andra vabba då.. Matilda berättade igår om ett barn som talat om att dennes pappa hade kräkts på natten..Hmmm inte smarta föräldrar!!
Nu fick vi iallafall brev om att om vi inte följer detta så stänger de för att ha sanering på förskolan.Och ja..jag hoppas de gör så!! Så kanske endel får en tankeställare!

Idag gjorde jag lite tjockare pannkakor och sen tog jag denna kvarg/yoghurt (tack Kerstin för tipset) blandade den med vispad grädde..Mums vad gott det var!!

Använde detta recept (tips från Kerstin :)

Nu har jag handlat på nätet för första gången och jag kan säga att det var jätteskönt. ..Jag kommer göra det igen, iallafall en sån där storhandling när man behöver allt det där bas..konserver, mjöl, pasta mm
Det dåliga var att de inte höll tiden..De hade för mycket att göra o posten körde ut det..Men när gör posten något rätt??!!?? Jag ska nog testa o hoppas det bara var en tillfällig försening..

Nu sitter vi i soffan o äter kvällsmat o kollar bolibompa!!!
Hoppas er onsdag varit bra!
kram kram

  • 154 visningar

Gillar

Kommentarer