dumt

Hej alla!! Vad dumt det är.. haha så dålig på att blogga!! Magda klagar på mig att jag bloggar dåligt, får försöka skärpa mig!!

Så jag har inte koll vad jag gjort sen sist så det får bli ett litet inlägg o lite allt möjligt i mitt liv!! Där är korten från lite fina saker från mitt ljusparty,  jag är så nöjd med dessa!! Det är ju det mysiga i mörkret..alla ljus!! :)

Fars dag var ju förra söndagen, tyvärr jobbade jag hela den helgen men Nellie o Matilda grattade Magnus, Natalie hade varit förbi också så de tog hand om det :)
Nellie skickade en bild, så den fick vara med här..Nu har jag lärt mig det här med vattenstämpel på mina kort..det kanske inte ser så roligt ut  haha ska lära mig lite mer om det där så är det snyggare..Men tanken är ju att mina kort i bloggen kanske inte blir så roliga att ta när mitt namn är på!! personen kan ju inte tycka det är roligt att dela ett kort med mitt namn så jag är nöjd med det, ni ser ju korten iaf :) Så tack Henke för hjälpen!! :)

Haha bakat har jag hunnit göra också som ni ser!! det har blivit lite saffransbullar och morotskakrulltårta och Nellie fixade en kladdkaka alldeles själv!!
och allt blev himla gott :)

Ute är det jättegrått o blött..Det har inte varit många dagar sol denna höst, alltså jag tycker denna tid blir så trist så fort det inget solsken är!! Idag var första dagen med minusgrader, eller ja igår..nu är det ju fredag o mitt i natten :) (jobbar) lite lite snö kom men la sig inte.. Jag som inte gillar snö kan tycka att det faktiskt kan komma lite så det blir lite ljusare..haha men inte massor!!

På tal om nåt helt annat så har Natalie stickat sig en halsduk..så fin..och ja det är ju Harry Potter..så nu har hon börjat på en till Matilda, hon har valt Huffle Puff (stavas det ens så? ;) ) och sen ska hon göra en till Nellie, slytherin har hon valt!! Så här långt har hon kommit med Matildas!

Gulligt av henne att sticka till dem!! De kommer vara så glada :)

Sofia har vi ju naturligtvis träffat också <3 hon växer för fullt och nu är hon med på ett helt annat sätt..jag minns ju att det gick fort men att det går så här fort!! :)

Nu ska jag jobba vidare!! om tre timmar går jag av och då är det helg!! Så skönt!! :)
Ha en härlig fredag!!

kram kram

  • 108 visningar

Gillar

Kommentarer