2020

Detta blir mitt sista inlägg detta året och det blir lite text o sen året i bilder...Första bilden, januari..ingen snö..Matilda på studsmattan!!

I Februari kom snön, Magnus o jag åkte till Göteborg över en helg. Sabaton uppträdde i Skandinavium och då hade vi ingen aning om att det var en konsert som var den sista vi kunde gå på för då hade vi ingen pandemi..och planerna var ju Iron Maiden på sommaren, Pernilla Wahlgren till våren, Ja nästan alla I familjen hade planer på olika saker att gå o se..

Barnens aktiviteter var i full gång..vi var o kollade när de sjöng, de pysslade o övade sång på vardagarna..ja allt rulla på som vanligt...sen har allt bara ställts in där med..Ja I början av året hade vi ingen aning!!

Dessa kort tog jag i slutet av februari...en kanin ute i solen, kändes vår..Dagen efter fullt med snö..Det går fort ibland.

I mars kom solen igen  o all snö var borta..Jag o Magnus åkte på en weekend till Rostock och det var där vi var när det hände..Corona var på allvar, de började att de skulle stänga gränsen så vi fick faktiskt ändra planen o resa hem tidigare, arrangören vågade inte vänta så vi åkte hem den dagen vi skulle men mycket tidigare!!

I mars blev Matilda 8år, bla en byggkran hon önska sig fick hon av Magda. Vi åt våfflor o vi njöt av att solen kom, våren på G.

I april var det påsk, vi firade Madde som fyllde 21, vi grillade första gången för året..Vi umgås nu bara med de närmsta i familjen vi håller avstånd o följer restriktioner.. Vi jobbar o handlar som vanligt men vi reser inte, vi går inte på några arrangemang..ja livet är inte som vanligt men vi gör det bästa av situationen.

Det blir screenshot från mitt galleri för det blir så jobbigt att scrolla...Jag har 9000!?!?!?! kort i min mobil..ska nog tömma den nu!! ;)

Maj, jag planterar, fotbollen är igång..Nellie får tandställning

Ögonmottagningen är ett ställe vi besöker väldigt ofta, jag o Matilda..
Fika-kort har jag visst varje månad..haha så några får väl vara med i inlägget :)

I maj blev det gips på Nellie då hon skada sig på fotbollen, jag fyller år och det är även mors dag!! så det firar vi :)

I Juni har vi en kaninkull, så mysigt. Nellie o Matilda får nya cyklar...ja det behövs, hemskt vad de växer!! :) 

Syrener blommar!! Vi flaggar på vår Nationaldag och Magnus fyller år!!

Vädret i juni är underbart, vi badar, tjejerna har skolavslutningen men vi föräldrar får inte vara med pga pandemin..Så det var bara att lämna vid skolbussen o sen kom de hem o vi fikade o njöt av att nu är sommarlovet här!!

Sen kom midsommar!! vi som alltid är i Göteborg då vi fick tänka om och det blev hemma. Vi var alla symtomfria och vi hade en jättehärlig midsommar!! Så fint väder, ja perfekt var det, och så trevliga gäster!! Alla var nöjda o hade en bra dag!! :)

I slutet av juni skulle vi ju gått på Maiden...Men vi valde att behålla hotellbokningen och bara ha en helg tillsammans, äta gott..shoppa o bara njuta. Och vi hade det så mysigt!! Vi höll avstånd till alla människor och bara njöt av en helg tillsammans!!

Juli..dags för min födelsedags-överraskning från Sofi..Jag visste ingenting..Hon hämta mig o vi åkte...vi hamna i Ullared, så där blev det shopping, sova på hotell, äta gott!! Två så mysiga dagar med min syster!! Så tacksam o glad, en perfekt present!!

Semestern i juli blev ju mer hemma än vanligt, men jag tror vi alla njöt o hade det bra ändå!!

Madde fick hem sin katt, Felix, i juli. Så liten o söt..Nu är han stor o söt ;)

Vi fiskade mycket denna sommar!! Hägghultssjön (det ligger på gångavstånd här hemifrån) och kräftor har vi i dammen på tomten :)

Lite dagsutflykter här hemma blev det..Åsens by, Gränna hamn, lite loppis utmed vägen...

Några dagar borta blev det..Eskilstuna där hyrde vi stuga, gick på djurparken o det ångrar vi inte..Det var lite folk..så skönt att gå där o campingen hade ordnat så bra med avstånd, antal folk mm mm..Så det var perfekt o vi har klarat oss från sjukdom.

I augusti är vi ute i skogen o plockar bär, augusti är varmt så det blir mycket bad både hemma i sjön, och i Vättern med

Det stora i augusti är ju att vi får ett barnbarn. 16 augusti kommer lilla Sofia till oss, att jag som mormor i dessa tider fick vara med på förlossningen är stort och något vi jobbade med för att få igenom o vi är så tacksamma för att det gick :)

Min mamma blir också 65 år!!! Dagen efter Sofias födelse...hon jobbar till december så nu är hon pensionär på riktigt!!

och tänk..min mormor är gammelmormor, gammelmormor nu!! <3

Vi fortsätter augusti med bad, en tur till Linköping (för Matildas ögon skulle undersökas)
Magda bjuder med mig på en hotellövernattning i Göteborg. Så mysigt hade vi det, så gulligt av henne!!

September...Nellie o Natalie fyller år. Familjen samlas o gratulerar..Ingen har symtom och det funkar bra att träffas vi som träffats under hela denna pandemi.

Vi går ut i skogen mera..nu är det dags för lingon, promenader runt omkring hemma i skogen och så njuter vi av!

Mer undersökning av Matildas ögon..jobbigt men det tas på allvar o kollas upp ordentligt och det känns bra!

Oktober..Magda fyller 20 och börjar med sin tatuering.en present till sig själv kan man säga..Snart är den klar..jag har varit med en gång sen har Natalie varit med..Nästa sittning ska jag med!!

Slutet av oktober börjar höstlovet och tjejerna ska vara på fritids, så vi tog helgen innan lovet med dem till Göteborg..ingen Liseberg eller annat öppet som det brukar. Men hotellet hade fixat höstlovskul så de var nöjda..Vi promenerade i Göteborg, åt god mat, hade spa på rummet!!

Oj alla kort på ljusen var november!! haha ja iallafall, i november är det ju så mörkt o jag älskar att tända massa ljus här hemma :)

Ja i December är det ju en massa med..så mysigt o ljusen behövs..särskilt när man ingen snö har..Får väl se om nästa år bjuder på lite snö

Nellie o jag fixade en fin kalender till Magnus, en öl om dagen att öppna!! Men den helgen han skulle kommit hem o få börja öppna så fick Magda covid19,  så vi hamna i karantän här hemma...Det var över ganska fort,  hon var bara dålig några dagar..o ingen annan blev sjuk..tråkigt bara att vara instängd så. men både Natalie o Sofi handlade åt oss o vi bakade, spelade spel, hade skola på distans..sen bor vi ju bra så ute kunde de vara o leka, snön kom även då även om det bara var en dag så var det roligt för dem.

Har nu tagit antikroppstest men jag hade inga antikroppar!! Kanske är jag immun..ingen aning..konstigt är det iallafall.

Nu avslutar vi detta år, som trots allt varit ett bra år!! Hoppas nu denna pandemi går över, hoppas ni alla får en bra nyårsafton!!
Nu ska jag fixa iordning för våran nyårsafton här hemma!!
Gott Nytt År alla!!
kram kram.

  • 64 visningar

Gillar

Kommentarer