Men ja självklart...

Tjenixen i mörkret!

Ja, det där om att sjukstugan verkade vara över varade inte länge.
Det är väl så när man har två eller fler barn hemma. Dom smittar varandra.
Så nu är Ellie dålig, har feber och är allmänt mosig.

Vi va till läkaren med båda barnen idag, för att lilleman har klagat om ena örat, och då tänkte vi att det är lika bra att kolla upp båda barnen samtidigt.
U.a på l-m, men Ellie hade förstorade och röda halsmandlar så hon har troligen virus i halsen och det gör dom inget åt. Vi skulle givetvis ta kontakt med vården igen om det blir värre eller om det inte ger med sig tills helgen är över..

Just nu ligger Andreas uppe och försöker natta henne, men det går nog sisådär. Efter vi gav henne Ipren är hon inte direkt sovsugen, men inte heller på humör för att vara uppe.

Det måste vara skitjobbigt att vara så liten och inte kunna berätta vart och hur ont det gör och vad man vill ha. Det är också hjärtskärande för mammahjärtat när man ser hur dåligt hon mår. Man vill bara absorbera över hennes onda så hon slipper må dåligt.

Men något positivt idag är att jag fick hem tre efterlängtade paket. Det ena var en (såå fin) sulky till Ellie, det andra var nya flaskor och nappar jag fyndade härom dagen och det sista paketet var månadens glossybox till mig.

Och kika in här imorgon så får ni se vagnen vetja ;)

?with love ??

/

Sarah

Gillar

Kommentarer