Get to know me..


Det är kanske trevligt att få veta mer om en person? I alla fall tycker jag det när jag läser andras bloggar.
Man får en glimt av hur personen bakom inlägget är.
Och här är en del av mig :)


Var jag bor? Jag bor i en liten by 3,5 mil från Uppsala. By-livet för mig är så mycket bättre än storstadslivet av många anledningar. Inte så mycket människor, renare luft, skog, billigare boenden. Listan kan göras lång.

Vad vill jag bli när jag blir stor? Ja, drömmen är att få bli socionom och få arbeta med barn som har svårigheter i livet. Jag vill hjälpa barn med samtalets ädla konst. Det vore nåt!

Hur är jag som mamma? Jag upplever mig själv som jordens största hönsmamma!! Jag nojar mig om precis allt gällande Ellie.
Får hon i sig tillräckligt med mat? Är det tillräckligt med grönsaker? Hon kommer ramla och slå sig, hon sätter i halsen av det där, hon växer inte som hon ska.. Ja, även här är listan lång..
Jag är också väldigt sympatisk, omtänksam och kärleksfull.

Vad är viktigt i mitt liv? Min familj! Jag har världens bästa familj som ställer upp i vått och torrt och det är det absolut viktigaste jag har. Sen såklart är vänskap och kärlek viktigt, men det anser jag att jag får av min familj.
Pengar är också viktigt, men inte på samma plan som familj och kärlek.

Vad klarar jag mig inte utan? Min mobil! Där i finns hela mitt sociala nät, mina minnen och framtidsplaner.
Tv´n just nu när jag är föräldraledig är viktig. Jag behöver ljud, prat och få se människor. Så tv´n går varm här hemma, även om vi inte sitter och aktivt tittar hela tiden.

En del av min personlighet jag inte gillar? Jag är som jag ovan skrev, omtänksam. Ibland biter den egenskapen mig i rumpan.
Jag har många gånger gett och gett och fått inget tillbaka mer än ett par skopor skit. Jag har nästan gått in i väggen på grund av andra som tagit min energi och som då påstått att jag aldrig hjälper och stöttar.
Så något jag måste öva på är att säga nej, även fast jag ibland inte vill. Jag vill kunna ge mig själv och min familj allt i första hand, och då räcker det inte alltid till till andras problem.

Hur ser min framtid ut? Om jag får önska och drömma så vill jag vara frisk, jag vill att min familj ska vara frisk. Jag vill resa, uppleva saker utanför Sverige, se och förstå andra kulturer.

Jag önskar att jag får bli mamma en gång till även om jag vet i bakhuvudet att det kanske inte är möjligt.
Det räcker absolut med Ellie, men jag har alltid haft en dröm om att ha en "stor, egen" familj och det skulle vara kul att få ge Ellie ett syskon som hon kan ha vid sin sida när jag och Andreas inte finns längre.
Det skulle jag vilja.


Ellie är såå himla nöjd med sin vagn! Och hur fint kommer det inte bli med hennes nya ryggsäck till?

?with love ??

/

Sarah

Gillar

Kommentarer