Amazing

Alla lördagar borde vara såhär bra.

Nu är vi alla trötta efter några timmars utelek tillsammans med barnen.
Även fast jag starkt ogillar att vara utomhus har vi haft så roligt idag.

Vi började med lite skridskoåkning, inte för mig och Ellie dock, men för resten av sällskapet.
E lämnade vi av hos mamma så hon fick sova medan vi ägde isen. Jag stod och kollade på, medans mina tre små söta rådjur på hal is gled runt och försökte komma ihåg hur man åker.
Dom var superduktiga och fick in snitsen väldigt fort :)

När vi alla frös lite och var lite hungriga gick vi hem till mamma och pappa (fördel att dom bor 2 minuter från skridskobanan) och åt lite lunch som vi hade med oss.
Lagom när vi börjat äta vaknade Ellie, och när vi var färdiga med mat och fika klädde vi på oss alla lager med kläder igen och traskade tillbaka men denna gång för pulkaåkning.

Lilleman ville bara åka skridsko, så han fortsatte åka, snurra och ramla en stund medan E fick åka pulka med både Andras, mig och Mingan. Hon älskade att åka pulka! Det pirrade nog i magen på henne nu när hon fick åka nerför.

Nu sover hon gott i sin säng och vi andra ska strax titta på Gladiatorerna.
Hoppas ni haft en bra lördag!

<3
// S

Älskade, bästa vän!
Man brukar säga att vänner är familjen man själv väljer. Men dig fick jag aldrig välja, jag hade tur och hade dig redan från den dagen du föddes. Det var vi då, och det är vi nu.
Du kommer alltid vara den vän jag trivs bäst med, du låter mig vara precis den jag är utan att döma, du får mig att känna mig speciell och bra och jag är otroligt tacksam över att du finns i vårt, mitt och Ellies liv.

?with love ??

/

Sarah

Gillar

Kommentarer