Mobbning/näthat.

Hej! Idag tänkte jag ta upp ett ämne som har stor betydelse för många. Ett ämne som är rätt känsligt! Jag varnar för att det kan förekomma fula ord när jag berättar om vad som hänt mig!

För mig började det redan i årskurs 1.. jag blev utstött, ingen ville vara min vän. (Har fått detta berättat för mig) ingen kom på mina kalas osv. Dom kunde putta på mig och säga saker som glasögonorm osv. Ni vet sånna ord som barn anses vara "fula" ord. Det fortsatte och fortsatte. När jag kom upp till årskurs 4-5 så blev det värre.. ingen ville sitta bredvid mig, ingen ville att jag skulle vara med på någonting på rasten..
och så kommer vi till årskurs 6-8 denna tiden är jag väldigt osäker, vet inte riktigt vem jag är och hur jag ska vara som person.. jag visste inte hur man pratade med alla andra barnen i skolan.. jag visste inte hur man skulle vara för att passa in!
Jag fick mitt huvud indunkat i skåpen på skolan dom skrek "hor* , fule fan, äcklig, fi**a osv osv.. dom sa att jag hade pyjamas i skolan att jag var ett spöke för att jag var så blek dom spred ryckte att jag blandannat hade stoppat upp en falukorv i fiffin och va tvungen att operera ut den.. att jag gick och sålde mig på gatan.. att jag hade ful kropp och massa saker i den stilen.. jag hatade skolan så mycket.. men inte nog med det utan dom började med samma ord på nätet.. dom skrev saker som "du borde ta livet av dig.." du är för ful för att finnas på denna jorden" du är så äcklig så snälla gå O dö" bara Massa sånna ord och skit sa dom till mig dagligen.
Detta är bara liiite av det som hände i skolan..

Och konsekvenserna på detta är att jag är väldigt osäker som person, jag har svårt att lita på människor och vågar inte tro på bär någon säger att jag är fin osv. Men värst av allt är att jag HATAR mig själv pga detta.. detta har gjort mig så lilla att jag just då faktiskt ville ta livet av mig! (Vill verkligen INTE det nu! Jag mår super mycket bättre och jag har dom som gör mig mer än lycklig!) men back in the Days ville jag det! Jag ville bara försvinna för evigt.
Och det jag vill uppmana alla till nu är att tänk på vad ni gör/säger till människor! Det skadar mer än ni tror! Och som min kära vän skrev på sin blogg : #spridkärlekintehat

Snälla fina ni tänk på hur ni bemöter en person. Vad ni säger/gör kan avgöra någons liv i värsta fall. Man vet aldrig vad en människa går igenom hemma/i skolan/ på jobb osv! Snälla snälla tänk er för!


Med detta inlägget vill jag säga godnatt och vi hörs en annan dag!
Och glöm aldrig att ni är perfekta som ni är!

Puss&kram
Mamma&Alexandra

Gillar

Kommentarer

Mytoman
,
man ser igenom dig o dina lögner....är du verkligen så uppmärksamhetskåt så du måste ljuga om så pass allvarliga grejer? det är ju nått fel i ditt huvud.
MammaTillAlexandra
MammaTillAlexandra,
Asså snälla lilla du! Ta O tagga ner nu! Här har vi ju ett exempel på näthat! Tack för att du bidrar så att folk kan se vad näthat faktiskt är! Och jag förstår att du är en jävligt osäker människa som tucker att detta är skit kul men du tjänar ingenting på det och är det verkligen så kul att trycka ner andra för att man själv mår dåligt? Tycker Du att det hjälper dig? Du borde gå och prata med någon Lilla vän! Men vet du? Vi säger så här så länge , du slutar kommentera min blogg och jag skriver om precis vad jag vill om jag så vill skriva att tomten åt en mask så gör jag det! Och nej jag är inte ett dugg uppmärksamhetskrävande men Du däremot verkar vara det! Och åter igen nej jag ljuger inte i mina inlägg! Tro vad du vill! Ha ett bra liv för hädanefter kommer dina kommentarer tas bort, fotas och lämnas till polisen!
nouw.com/mammatillalexandra
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
mytoman hon skriver de hon skriver gillar du intw så sluta kommentera hennes inlägg!!!
nouw.com/jagochminahjärtan
mammashus
mammashus,
”Mytoman” det är lätt att vara tuff och slänga ur sig elaka ord bakom en skärm. Men ord kan göra djupa sår, tänk till innan du yttrar dig! Om du inte tror på det Alexandras mamma skriver, sluta läsa i stället. Och fina mamma, skaka av dig alla elaka ord, det finns så många som inspireras av det du skriver. #spridkärlekintehat
nouw.com/mammashus
Mathilda
,
Fast du som kallar henne mytoman. Hur kan du veta att hon ljuger? Var du med henne under hennes skolgång? Kanske var du det? Kanske var du en utav dom som klankade ner på henne? Vad vinner du på att sitta via hennes blogg och trycka ner henne? Sitter ni i en liten grupp och tycker ni är sjukt coola som skriver näthat? Fyfan för såna som erbjuder spyr er i halsen!
MammaTillAlexandra
MammaTillAlexandra,
tack fina ni! Ni är anledningen att jag fortsätter! ❤❤❤❤
nouw.com/mammatillalexandra
Jamie
,
Vilken feg människa som väljer att kommentera såna hatiska grejer! Ignorera såna små kryp. Har bläddrat lite i din blogg och du verkar vara en otroligt underbar mamma som verkligen älskar din tös 😍 och hon är exakt lika vacker som sin mamma! Håll huvudet högt fina du för dessa troll med fega anonyma inlägg är inte världs nått!, medans du och din fina familj är världs allt! ❤️ Kram på dig.
1234567890
,
Skit i sådana idioter till människor. Du vet vad jag brukade säga till dig, du är bra som du är, stå på dig. Du är en bra mamma. Det är bara dina och dina närståendes åsikter som spelar någon roll, strunta i allt annat. Ta hand om Alexandra, dig själv och de du älskar.