Header

Idag kunde vi ha sovmorgon. Men pappa blev väck för att jobba lite.  Det kom även lite snö under natten så barnen vill ut och  leka i den med än gång men mamma tyckt att vi ska äta frukost för sedan kan de gå ute och leka med den. De var ute länge. Snart kommer Anna och Rasmus med Liam till oss. Fö Rasmus ska fixa några saker då ska Anna var här hos oss. När Rasmus kommer ska vi ficka på bullar. När vi har gjort det ska Jonna sov i sin vagga ett tag. Sedan ska mamma köra in Sofie till sin dans sedan ska mamma handla lite till i veckan så vi kan äta lite matt hem och mamma kan med sig till sitt jobb i veckan. När mamma kommer hem så håll pappa på att tvätta maskiner och pappa ska duscha innan vi ska åka till Ängelholm. För Sofie ska ha bowlingparty med sin kompis i från hon klass, När vi kom ditt så vänta Sofie på oss och Max var med och Liam ska med spel för Vi har fått av hopp så där var en plan kvar så det fixas han och Rasmus fick med var med och spela. På Ängelholm bowling har blivit mycket fint efter att de har renoverat det. ​När vi är där både mamma och pappa ska mormor och Roine pass John och Jonna här hemma. Sedan när mamma och pappa kom hem ska vi fixa kvällsmat till Mamman pappa Roine och mormor och John och Jonna. Max och Sofie fick en hamburgare med pommes fritis och glass till efter rät och godis påse. Sofie fick en kägla som de kan driva sitt namn på alla som var på party. De alla tyckte om det. Nu ska mamma och pappa titta på farmen sida ska de titta på bron och sedan är det säger för mamma ska jobbar i morgon sov gott på er alla min fina vänner. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har mamma ej skrivit på ett tag för det har varit mycket. Med båda här hemma och på mamma jobbet. Men i dag så fyller vår stora dotter 12 år. Så innan mamma ska köra till jobbet så ska mamma äta sin frukost och sedan ska mamma John och Jonna pappa väcka Sofie då ska mamma och pappa sjunga för Sofie och hon ska få sin present det blev wii dans 2018 Så glad hon blev för de. nu ska mamma köra och jobba ett tag. Först ska mamma lämna de små på dagis sedan till jobbet. När mamma kom hem så starta hon kaffe och sedan ska mamma fixa lite här hemma. Nu ska mamma köra Sofie till sin dans och mötta upp Maria och Viggo och hämta Max för de har varit och badat i dag. Nästa vecka så kör mamma själv. När mamma har lämnat Sofie kör de upp till Eld och vin för att äta kvällsmaten där för det vill Sofie vill det men först ska hon dans sedan ska pappa och mamma ta med en pizza hem till Sofie som hon ska äta där hemma. Efter det ska hon dusch sida ska mamma och pappa med dusch först ska mamma natta Jonna. sedan ska pappa natt John och Max ska titta på framme med pappa och mamma sedan ska de titta på torpet. Nu ska han med i sängen. För i morgon ska mamma ha med sig en kompis hem efter skolan. Nu ska mamma och pappa titta på bygglov. Sida ska de med sov god natt på er.

Likes

Comments

i dag hade vi sov morgon det var skönt det tycker alla. Nu ska vi gå upp sedan ska vi åka till Arons för att handla lite matt till veckan så vi klara oss. Det är tradigt att behöva små handla i vår dyra butik i Vejby tycker mamma. Nu ska vi ta fram bullarna när vi kommer hem och ficka på det alla barnen. När vi var färdig med det så kom mormor och Roine till oss. Nu ska Max ringa sin bästa kompis se om de kan leka ett i dag de kunde de med gör. Så Max blev glad av det så mamma lämna han där så kl 17:00 ska mamma hämta han. Så nu kl 13:00 får pappa besök så då ska mamma ta hand om tvätten och mormor vacker våra sackar som är våra. När vi håll på med det så backa Sofie en god äpplen kaka till oss som vi fick på. Efter det så när vi har fick klart så körde pappa till hult för att titta till potatisen för det var för kalt där så pappa ställde in små fläktar där. Sedan ska de hämta en torktumlare. Nu ska mamma Jonna gå för att hämta Max hos Viggo för han är där. Då rigde pappa mamma när hon var för att hämta Max hos Viggo för att fråga om Gert och pappa kunde hämta den. Då sa mamma gör ni det. För mamma var ej hemma. Det var mycket gott att var ute för att gå tyckte mamma Jonna tyckte om att åka i sin vagn som mamma har tänka att byta möte en mycket mindre vagn och mycket smidigar och tar mindre plats i bilen. Så den som mamma tänker kan man ha under Jonna stol i bilen. Så mamma hoppas någon kan ge mamma förslag på det. Som kommer att läsa mamma fin blogg. Hjälp nu mamma snälla. Nu ska mamma pappa titta på farmen

Likes

Comments

I dag så har vi haft sov morgon hela familjen. Så vi gick av sängen kl 09:00 och gick upp för att äta frukost. Sedan så börja mamma att ringa runt för och se om någon av mamma syskon vill följa med till Hemstad bad hus men där var ingen som kunde det. Inte mormor i häller för hon håll på att backa kanelbullar till lilla Jonna sedan ska hon kör hem en vän till de som bor i Förslöv. Rådet blev att vi åka själv hela familjen. Så vi körde hemma i från kl 10:30 vi kom där i från kl 14:00 och vi kör de direkt till Ängelholm och vi ska äta middagen där på Eld och Vin sedan åkte vi hem så barnen kan nyss och leka och mamma ska tvätta upp tvätten som blev i dag. Sedan så tog vi en macka till kvällsmat strax innan kl 20:00 sedan ska barnen titta på gladiatorerna på tv4. Då körde pappa och mamma med Jonna till Stora-hult för att titta till potatisen så de inte fryser. när de kom hem så natta mamma Jonna i sin säng. Sedan så gick pappa och John och dusch mamma titta på Tv. Nu ska mamma massa med familjen så mamma tänder några ljus på byron. Nu ska mamma strax sova. GOD NATT PÅ ER.

Likes

Comments

​Så idag var mamma ledig så då ska mamma städa ut julen. Så skönt det. Så nu är det som vanligt här hemma  så skönt det. I em ska mamma städa vår hus så det är fint över helgen till oss. Sedan så rigide mamma mobil det var Oskar som vill prata med John men han var ej hemma för han har åkte med pappa i från stan till Ranarp och sedan till humla för att lasta av både som är fylla med potatis. Men först ska pappa och Max åka till barmar för att lämna lite matt till djuren som går där. När Max var på toa då låste han döden men kom ej ut så han var mycket ledsen över det. SÅ nu kommer han aldrig att stänga och lösa någon toa let om inte vi är när där. När de kommer till Ängelholm stenar de vid Eld och Vin så vi kan äta middagen där. För mamma hinner ej att gör den i dag för jula ska jo ut i dag. Så nu ska Oskar och Lisen kom till oss. De har go ficka med till oss. För Hanna har namnsdag i dag så då bjuda de på en mycket god tårta på oss alla som bor här och de två drängarna. Nu i kväll så ska vi äta kvällsmat hos mormor och Roine sedan ska mamma hämta en tack till Ledsen i Hälsingborg. Sedan ska vi natta barnen i sin sängar. Så nu sover våra fin bar i sin säng mamma och pappa tittar på TV. Snart är det sängen för de med.

Likes

Comments

På Fredag så kom Sofie hem i från fritids och var mycket ledsen över att de hade snöt hon nyckeln på skolan. Så hon fick skys av fröken hem för de tyckte synd om hon att hon ska gå hem. Så på lördag ska hon ut och leta sa pappa med det torde hon med. På lördag så jobba jag dagen men fick gå hem för jag hade mycket int i mitt huvud så jag kränkte. Så mamma sov bort hela dagen då. Först ska jag jobba dagen sedan ska vi till mamma syster på kvällen och fira ny år där. Så när mamma kommer hem så ska barn var duschad för mamma ska byta en kofta åt mormor som har gått i sönder Mormor fick den i jul klapp av oss. Mormor fick en ny av oss. Nu ska vi åka hem till @jozzanistheshit och fira i nya året med de. Jimmy Jessica mormor Roine och min man och min älskad barn var med. Nu ska vi äta tre rätter matt. vi körde där i från kl 00:30 då somnade 'John i bilen Max och Sofie Jonna sov hos @jozzanistheshit så det var svårt att få hon att somna i bilen. Men när hon kom is sin säng somnade hon med än gång. Det var många smällar John tyckte ej om det var lite räd men det gör inget Max Sofie tyckte om det Jonna med. Nu ska mamma och pappa med sova. på måndag var mamma ledig så då kan vi sov lite längre än vanligt kl 0930 så vi gick upp då för att äta lite frukost då. KL 11.30 kom mormor och Roine för att hälsa på oss. Så mamma och pappa körde till Arons för att handla lite middag. Det blev pommes Frits me ofärdig grillad kyckling med sallad det var got det. Nu ska mormor köra hem. Då körde mamma och pappa till hult och John följde med det Max var där ute i lekstugan Jonna och Sofie var där innan medan vi var i vägg. Nu ska vi äta kvällsmat sedan ska alla baren dusch reda ska alla baren i sängen. För i tisdag är det jobb för mamma och dagis för Jonna och John och Sofie ska till fritids. När mamma var på jobbet så rigide mamma mobil för en bästa vän till Sofie har hittas hon cykler så vi ska hämta den kväll när mamma har sluta. Den var näst hel ett glas på lampan och lite på växlarna var i sönder så den går att cykla med så skönt det. nu ska mamma dricka kaffe reda ska hon med sov. Jobbet i morgon.

Likes

Comments

Idag är mamma ledig så då ska hon och alla baren och Viggo åka in till Tågmuseum och var dör ett tag. När vi var färdig så körde mamma till Maxi för att handla matt till oss där. Så nu ska vi åka hem till oss så mamma kan gör middag hemma hos oss. innan mamma ska lämna Viggo hem hos de. För max och Frans ska titta på Rögle som spela hemma i dag. Då ska mamma och de andra vara hem. När pappa kommer hem ska vi köra till Hyllinge för att handla lite där sedan ska vi åka till Ekeby för at träffa Gert och Karina som bor där. Och tack för hjälpen för Gert bygds en skolställ till oss. Så Frans ska lämna Max hos Gert i stora hult för vi hämta Max där när vi kommer hem. Mamma och pappa fick god kvällsmat at Carina och Gert det var mycket gott och mysig att träffa de med. När vi körde hem så rigide mamma mobil det var en vän som vill komma till oss. Och mamma ska hjälpa hon att få i gång sin öron snäcka som hon har till sin mobil. Det fixa mamma med så nu är den i gång. Nu ska de åka hem och mamma ska natta John i sin säng för han är tröt nu när de har lekt mycket John bästa kompis Oskar. Sov gott på er i morgon är det dagis fritids för Sofie för mamma jobba nu i tredagar. GOD natt på er.

Likes

Comments

Nu så på morgon när barnen vakna så fick de varse en packet. Jonna vakna först och tog ett tag innan hon våga öppna det. Sedan vakna John han låg ett tag och håla i packet sedan så börja Jonna att öppna sit packet sedan så våga John med att öppna det. nu kom Max Sofie med sina pakter. Som de hade fått. sedan gick de ut i stora rummet där var med pakter undre gran som de ej får öppna. Sedan så åka mamma och pappa till affären för att handla då var Max Sofie Jonna ut på gård och lekte till mamma och pappa kom hem. Då hade mormor och Roine komet så då hade de gått in med de. Så nu ska mamma nu ska papp och mamma fixa resta av natten som vi ska äta kl 13:00 när Gert Christer Frans med kommer. Reda ska vi titta på kalle kl 15:00Sed ska Christer i vägg ett tag. Nu så ska vi dela att våra packet när tomten kommer. Det var tomten som läste på pakterna John satt hos @jozzanistheshit och Jonna hos mormor Tomten fick Hjälp av max att se så rätta personer fick sina pakter. När all var ut delat så gick tomten till nästa familj. Barnen öppna alla sin pakter nu. Nu ska de leka med sin pakter @jozzanistheshit ska åka hemåt nu. Så nu ska Frans Christer med hemåt. Vi ska äta kvällsmat med mormor ska snart med åka hemåt för i morgon måndag ska de åka till Danmark med några vänner. Nu ska mamma natta Jonna för hon är tröt. Och även John med. I morgon ska mamma jobba så vi ska vara hem med pappa då. sov gott på er

Likes

Comments

Ja det börja med att vi åkte till Ullared på fredag för att handla våra julklappar där. Med mormor och moster med deras killar och så blev det. Mamma hade en väninga med sig. Vi hade Frans i våran bil med. Så när vi var färdiga så gick Roine pappa till bilarna för att lämna sakerna där. Sedan så gick vi in på rasta för att äta våran med middag där. Sedan åkta vi till Engelsons i Falkenberg för se vad de hade där. Mamma köpte ny kläder till sig och pappa med. Och presenter till Christer Fran där med. Nu ska vi köra hemåt. Först ska pappa inom Bjäre maskin för att köpa en present där. Då ska mamma handla blomma till vänner i förslöv. Nu ska vi åka hem. Och dricka kaffe med först ska pappa åka med Roine och mormor till Ängelholm för att hämta sin bil. Då var mamma hem med baren. Nu ska vi bara vara hem. i morgon Lördag ska john och mamma åka till Görans för att lämna blomma till de. nu ska de åka hem för att fixa lite på matten som vi ska ha på julafton.Nu ska mamma dammsuga lite här hemma. Snart ska vi äta kvällsmat sedan ska alla duscha. Sedan ska hela familjen spela Bingolotto. Så nu ska mamma natta de små. för strax ska de stora med sova för i morgon är det julafton. Så nu ska mamma och pappa slå in pakterna. Nu ska pappa och mamma med lägga sig. Sov gott på er alla.

Jonna sitter på mamma rygg som hon tycker om och mamma med

Likes

Comments

I dag ska mamma hämta John och Jonna det räckt efter jobbet. För mamma och pappa ska lämna hans bil på verkstad när vi inte behöver våran bil. Nu ska vi åka inom maskingruppen för pappa ska prat med de där. Sedan ska vi köra till böla för mamma ska ficka en sak där köpta julklapp till pappa och byte en sak där med. Sedan ska vi äta kvällsmat på Väla.Med vi torde det så rigide mormor till Roine för att fråga var vi var då var vi kvar så de släpet av mormor där. Då gick John och Jonna med mormor och Sofie md Roine Max var med oss. Mormor gick in på BR då vill ej John och Jonna går där i från. Så mamma fick bära ute Jonna där i från för mamma och pappa ska inom nettonnet för att kola en sak med de hade ej det så vi åka till mormor för att dricka kaffe där sedan åkte vi hem för att dusch och alla barn ska i sängen för vi ska gå upp tidigt i morgon för vi ska åka i vägg och handla då. Nu ska mamma snart lägga sig för vi ska upp tidigt i morgon. SÅ ni får ha det så bra ni kan. Det har varit en mysig dag och mycket som har hänt med.

Likes

Comments