fredagen den 6 maj åkte vi in för ännu en bedömning i tron med att få åka hem samma dag då dom satte deadline till den 8 maj sist vi var inne på kontroll ! men icke denna gång skulle vi få stanna kvar och inte åka hem förens vår prins var hos oss ! äntligen ! öppen 4 cm men utan värkar ! hur ubderbart låtet inte det !!!! runt 15 tiden fick vi vårt rum inne på förlossningen och dom började sätta kanyl ifall dom skulle behöva ge värkestimulerande dropp ! och jag som är galet rädd för nålar hade panik ! Efter det skulle det ta ett tag innan undersökningar och skit så vi gick ner en runda där ute och handlade självklart godis 😂 godis måste man ha ! och när vi kom upp på rummet igen tog dom hinnorna och hoppades att endast det skulle hjälpa ! vilket det absolut gjorde ! och 1940 var han ute ! vi va nu 5 barns föräldrar ! 16 dagar över tiden ! Dom längsta dagarna i mitt liv ! men nu var han här , en Elton på 53 cm och 4250 gram ! vår kärlek ! vårt barn och lillebror ! ! helt magiskt ! och runt 03 satt vi i bilen på väg hem med vår fina fina bebis ! och jag är så kär ! kan inte låta bli att titta , lukta och pussa sönder honom ! Han är helt fantastisk!  ännu en gång skapade vi ett perfekt barn !
och min fina sambo var helt jäkla fantastisk under hela förlossningen och under hela sin pappa ledighet ! jag har blivit helt bortskämd och om jag hade velat hade jag kunnat sitta i soffan hela dagarna ! haha jah borde ha gjort det egentligen !

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mina fina vänner och familj överraskade med en babyshower!  trots att man inte är helt okejlyckas dom alltid pigga upp en ! dom är helt klart bäst och livet vore inte detsamma om inte dom hade funnits hos oss !

imorgon och tisdag är det sjukhus besök både för mig och Johannes ! Johannes ska röntgas och sånt , vilket innebär att små syskonen inte kan följa med oss !
dom är nu hos mormor och ska vara där ända tills på tisdag !
jag känner mig helt tom ! som om hjärtat inte är helt!
jag badade innan , och ingen Milton ! varken i badet eller utanför dörren som bankade ! jag ville gråta ! i kväll när jag ska lägga mig så fattas där 3 st att säga god natt till !
Och det värsta av allt , det kommer fattas en kille i sängen ! ! Ingen bebis och inga nallar hos en ! ! en del tycker att det är så skönt med dom ensamma stunderna ! och jag kan tycka att det är skönt ! en timme eller två ! men annars är det bara jobbigt ! Jag vill ha dom alla hemma ! ! helst hela tiden !!
Mina fina vackra små !!
att försöka njuta får mig bara att sakna ännu mer ! ! jag vet att dom har det hur jäkla bra som helst där borta ! men dom är ändå inte hemma !!!

idag kör vi middag i tv rummet och film till det ! Johannes jag och Dan ! Ibland får man lyxa till det ! Ibland behövs det !

Likes

Comments

Hej igen !
återigen så går det en tid mellan inläggen här !
Och oftast tänker jag inte ens på bloggen ! fast än att det är kul att uppdatera här också ibland !

julen närmar sig med storm steg och jag är inte klar med julklapparna , trots att jag bara förra helgen var upp till Ullared för att få allt klart ! men nej ! barnen är nog klara iallafall ! det är till alla andra som det bara står still med ens idéer på vad man ska ge ! barnens mormors klapp är klar ! men resten ?! Dom verkar få vara utan 😂😂😂
super svårt ju !!! och jag brukar inte ha det svårt med att hitta ! förens nu !!!!!!!!!! 
jul lovet börjar också komma i sin snabba fart och Johannes räknar dagar :) ! världens bästa Johannes !

Vi har även varit iväg och kollat på vår groda för någon vecka sen !! En frisk liten pojke som ska komma och förgylla vårt liv !
När två hjärtan slår i en och samma kropp så känns allt magiskt och häftigt ! samtidigt som man njuter av alla sparkar och buffar så vill man att tiden ska flyga förbi så att vi får ha honom hos oss ! Att han får träffa sina syskon ! världens bästa syskon som kommer överösa honom med kärlek !

men namn ?! Han får nog vara namnlös ! för gud vad svårt det är denna gången ! hittar inget namn som verkligen fastnarmånga idéer men sen körs dom bort igen !
och att vara överens med Dan angående detta är ju inte Heller det lättaste 😂😂
kanske ska låta syskonen bestämma ?! så blir det säkert super ! 😂😂

Milton , älskade älskade älskade Milton !
Han är fortfarande vaken och har nog inga planer på att somna Heller ! mysigaste troll barn !

// D

Likes

Comments

Helgen som gick spenderade vi tillsammans med syster och hennes vackra pojke ! helt underbart har det varit !
vi har även fått ett bf datum och tid till ultraljud !!! längtar ihjäl mig ! men snart , väldigt snart ! !

och snart är vi en familj på sju ! 5 magiska barn ! Jag har svårt att tro det ibland ! en stor familj ! som jah alltid har velat ha !!! Många barn att älska , många barn att lära ut saker och visa dom vägen här i livet !! hålla deras hand tills mitt sista andetag och alltid påminna dom om att oavsett vad så kommer jah alltid vara där för dom !!! ge dom en trygghet och en bra uppväxt ! att ge dom allt jag kan och mycket där till ! !
Det är detta som är meningen med livet , med mitt liv ! mina små människor !!! vad skulle jah varit utan dom ? var skulle jag ha varit utan dom ?! Kan och vill inte ens tänka tanken !!! att ett liv kan bli perfekt fort man får ett plus på den där stickan ! så som det blev för mig den där dagen för 8 år sen , den där dagen jag fick veta att nånting växte i min kropp , att två hjärtan slog i en och samma kropp ! den där dagen när nånting blev en JOHANNES ! Den där johannes som är min första kärlek , johannes som vände mitt liv upp och ner på ett bättre sätt , den där johannes som gav mig styrka , johannes som gav mig livs glädje ! Johannes som under sina 8 år har blivit den bästa brossan i världen till hans små syskon ! och hans syskon  , unika Mellany , bedårande näspillande Nathan och den där magiska Milton ! vilken kärlek , vilken lycka , vilket liv dom gett mig ! och snart den där mini som ska växa klart o komma och berika vårt liv med ännu mer kärlek ! jag längtar,  vi längtar !!! och deras pappa , han den där som stått ut med mig i elva hela år snart ! i upp och ner gångar så har han varit där som min största riddare utan den vita hästen ! Han är min bästa vän och utan honom hade det varit galet trist !!! 
jag har helt klart världens bästa familj , både den stora och den lilla och även på det så världens finaste omtänksamaste vännerna jag vet ! vänner som även älskar våra barn ! och jag vet att det är mycket tack vare dom som jag orkar min vardag ibland !!

// D

Likes

Comments

evigheter sen sist igen 😂 jag borde kanske skämmas ?!

mycket har hänt sen sist :) !
för 2 veckor sen blev jag moster för 3e gången ! och min störta lillasyster blev mamma för första gången ! till en helt perfekt prins ! och ja han är helt perfekt och man kan inte slita sig ifrån honom ! och det bästa av allt är att han får verkligen plats i min handväska (tack för den micki) , så någon gång kanske det händer att jag råkar smuggla med honom hem 😂😂
och sen är jag så stolt över Eleonore ! hon är super duktig och trots att de händer mycket för henne och att hon står där själv så klarar hon det galant !! Eidan kunde inte ha haft en bättre mamma ! och hon har oss alla som står bakom henne ! Det är väl det bästa med en stor familj , eller med vår familj , vi kanske inte har den bästa relationen alltid men vi skulle aldrig någonsin svika varandra iallafall och alltid , verkligen alltid så finns vi där och hjälper varandra när det väl gäller ! ! sen kan allt kvitta och vad alla andra tycker ! vi smuts kastar inte den ena och den andra ! alla familjer bråkar , helt naturligt men jag skulle aldrig någonsin vilja ha någon annan familj än mina syskon och mina föräldrar ! och mina fina syskon barn Som är så bäst dom med !!!


Här i huset händer det också saker 😍😍 vi ska bli 5 barns föräldrar ! ! herregud 5 kids 😂😂 och innan någon säger nåt så va detta planerat :) ! !

min fina johannes har börjat 2a klass :o och om lite mer än 3 månader så blid han 8 år!!!!!! 8 hela år har gått sen min första prins kom ! det är häftigt om något !!!! och han är så fin ! precis som hans bedårande trotsiga syskon ! vad vore livet utan dom ?!

och i torsdags åkte Milton till mormor sin ! för första gången helt ensam ! han är alltid annars iväg med sina syskon när de väl är att han är borta ! så det kändes långt in i hjärtat !! av saknad ! och han som alltid är så ledsen när man lämnar iväg honom på dagis eller när man bara ska göra nåt och han ibte får vara med 😂😂 ärligt , jag trodde jag skulle avlida ! men vi överlevde båda två tack och lov :)

och snart ska mellany också iväg en helg kanske tillsammans med deras kärlek micki och hennes pojkvän ! och då ska hon till och med vara några mil ifrån mig :o himla tur att micki är så nära barnen och att vi litar på henne till 5000% 😂😂
men om det blir av vet jag en prinsessa som kommer dö av lycka och jag vill ha massa bilder micki ;) ! !
micki har funnits i vårat , i barnens liv sen johannes föddes ! eller ja innan dess också och jag vet att hon älskar dom minst lika mycket som oss ! så det känns bra ! <3

nej lite bild bomber på dessa underbara barn

// D
  • 168 Readers

Likes

Comments

I livet behöver man en person som man kan lita på om allt ! En egen människa ! Jag har haft lyckan att hitta personen som är min människa ! oftast så tänker vi samma saker , hon finns där i vått och torrt ! Oavsett vad så vet jag att det är till henne som jag kan vända mig till ! och jag tror inte ens vilken tid på dygnet hade spelat någon roll ! hon hade funnits där precis när jag hade behövt det ! Jag är så säker på det ! och så tacksam !
hon är även där för mina barn , och bara det gör henne så speciell och värd mer än allt guld i världen ! ! för vem vill inte ha en vän som även prioterar ens barn på det sättet som hon gör ! Hon ger dom kärlek , hämtar och lämnar på kalas när jag jobbar ! hon har allt de där som en äkta sann vän ska ha ! ! du har gett mig så många goda råd !! tack !
Jag har delat mina djupaste tankar , mina planer och min framtid med dig ! och jag vet att dom är säkra och stannar hos dig ! jag vet att även jag skulle kunna göra allt jag bara kan för dig ! och vilka val du än vill göra i livet så ska jag stötta och finnas där ! Så länge du är nära ! så blir de någon flytt på tal så ska jag hindra dig! Oavsett vad du vill så lovar jag att stoppa dig :) ! får ofta höra att vi ibland beter oss som ett gammalt gift par mot varandra ! och jag vill ha det så om 50 år också ! Jag ska se dig åldras , skratta åt dina rynkor och ta hand om dig dagen du behöver bo på ett ålderdomshem så ska jag kasta ut Dan och ta emot dig med ett leende !
du är min halva ! jag älskar dig och är evigt tacksam över att du är min bästa vän !

  • VI
  • 89 Readers

Likes

Comments

några månader har gått ! igen ! och våra dagar ser fortfarande ut som innan 😂 just nu har både jag och Dan semester så vi försöker hitta på så mycket vi bara kan ! äventyrsland, Lekland, hav och strand när vädret är på vår sida , museum och massa familje tid ! även pappa har varit nere nästan en vecka hos oss ! som barnen trivdes då :) ! hade planer på att köra upp men inte så lätt när man har saker som kommer ivägen och som är ett måste ! läkare besök med johannes i Malmö tex ! imorgon ! Jag är lika nervös varje gång ! Och för varje besök så kommer vi även ett steg närmre operation ! och bara det sätter hjärtat i hals gropen ! ! uha!
I lördags va vi på bröllop ! vackert som bara den ! och brudparet va bedårande !
barnen växer ! Milton växer !!!!!!! han är bedårande ! precis som sina syskon ! <3
jag är rik på både kärlek , lycka och glädje ! magiskt detta med att vara mamma ! magiskt att ens kunna sätta små människor till världen :) !
Skulle lägga oss i tid ikväll då kl ringer 07.00 imorgon ! vi har nog inte gått upp innan 10 under hela semestern 😂😂 ! men ändå är vi vakna ! Dan håller på i köket och tvn går för fullt här ! barnen sover och syster har precis lagt sig !
underbart att hon är här så mycket ! Uppskattas ! imorgon kommer även mina vackra syskon barn ! saknar ihjäl mig efter dom <3 ! och om ca 2 månader blir jah moster igen :) ! som jag ska lukta bebis Då ! ! lika magiskt med syskon barn som ens egna ! iallafall mina ! dom är speciella och helt underbara !
tillökning ska vi också få om någon vecka ;) små kanin bebisar barnens mormor är så snäll och fixar till barnen ;) ! Dan är mindre lycklig :) !

//Dvad gör man när drömmarna skiljer sig åt ?! något som verkligen vill men verkar ligga på havets botten ?!
tankar önskan och hopp !
  • 110 Readers

Likes

Comments

I lördags , den 21e blev vår minsta lilla kille ett helt år . Jag har svårt att förstå att detta året gick så snabbt . Snabbare än med dom andra 3 . Och bara att känna så är ledsamt . Känns som man missade mycket med Milton när man jobbade så pass mycket . Han va ändå bara 2 månader när jag började . och bebis tiden ska man ta tillvara på . Men känns inte som om att man gjorde det . Men pengar behövs för att man ska klara sig och för familjens bästa !
Något annat som är bra och roligt i dessa tider är att vi köpte oss vårt egna hem . Ett hem som alltså bara är vårat . Hur underbart är inte det ? barnen är glada , Alla får ett eget rum och det är ett stort plus för Johannes att slippa dela med Nathan . Dom får även ett eget badrum på sin våning :) ! Eller ja dom får dela med Dan :) Egen trädgård på baksidan och en liten på framsidan . Barnen kommer kunna vara ute och leka och man slipper tänka på allt konstigt folk som bor i närheten . grymt ....
Och så ska vi renovera . eller inte vi , Dan ska ;) Exakt alla rum så få sig en makeover . Vilket är ganska skönt för då får vi det precis som vi själva vill ha det .

Snart dags att skicka Johannes till skolan . Och vi ska nog hjälpa My att börja flytta lite . Får se när hon tänker vakna bara . Kanske ska man våga ringa henne ? Fast då är vi nog ovänner sen . Men skit samma . vi ringer henne !​

Likes

Comments

Denna dagen blev en mardröm för en hel familj . En mamma som idag måste ´finnas på jorden utan sin dotter . systrar och en bror som ska fortsätta utan sin lilla syster ! Och det har verkligen fått mig tiill att tänka ! vår värld är rent upp och ner . vi , samhället men framför allt dessa myndigheterna. Hade dom stannat upp , kollat efter , brytt sig och hjälpt till så kanske denna mamman kunde ha sin dotter kvar i livet ? man ska inte behöva begrava sitt barn ! Det finns inte i min värld . inte i en rättvis värld . men det som gör mig argast är att de blundas för våra ungdomar som behöver hjälp ....
Ingen som tar sig tiden att lyssna . Släng iväg dom i en annan familj eller hem så är problemet borta .
Det är så dom gör !!! jag vet för en gång va jag också en i systemet ! Ni vet det där man kallar "problembarnssystemet" Men jag hade tur som kom till en så pass bra familj . Jag blev räddad och jag är så tacksam över att jag står idag .
men hur ska denna familj känna tacksamhet i framtiden ? alla högtider ? När alla samlas kommer en stol alltid vara tom . där deras dotter och syster skulle ha suttit . hennes födelsedag . istället för att fira så ska dom sitta och minnas . var ? vid en grav . vet ni vilken ilska jag känner över det??? om bara myndigheterna hade öppnat sina fega ögon . hennes liv och många andras hade då haft en chans . Jag har läst om detta förr men de har aldrig riktigt gjort så ont som de ha gjort idag . men självklart har jag brytt mi´g förr . men de är när man vet vem personen är som man känner mer ..
och om det gör ont i mig så vill jag inte ens föreställa mig om hur Patricia och hennes familj känner !!!

2015 dettta ska inte hända .....
det ska inte få hända !!!!

Likes

Comments

Nästan två månader har gått sen sist ! jag vet inte vad jag ska skriva Heller! vi har iallafall kommit in i december månad ! en månad som gör mig glad fast än att jag fryser ihjäl där ute ! men en månad som för snart 7 år sen räddade mig och gav hela livet en mening ! ! Denna månaden är ganska mysig också och alla barnen är så glada och förväntansfulla ! Har även en flicka här hemma som hela tiden frågar efter vad klockan är ! I eftermiddag är de dax för att klippa sig ! en sak man inte ska berätta för henne förens tio minuter innan ! hon längtar, hon tjatar! ljuvliga prinsessa !
Hemmet är jul pyntat och granen är redo för att få ha alla klappar hos sig! Denna julafton blir speciell ! i år är de min tur att stå för hela denna dagen ! annars är de alltid mamma men nu så :D

  • 145 Readers

Likes

Comments