Man kan aldrig förutse framtiden och tro att du har den planerad för förr eller senare är det något som rubbar dina planer, din framtid som du tror du har förutsedd.. Ibland blir det aldrig som man planerar helt enkelt.. Det är i sådana stunder man är tacksam för dom man har runt sig som stöttar dig i vått och torrt både vänner, släkt och sen även den personen som lyser upp hela din tillvaro (din själsfrände) Ibland behövs närheten av personen/personerna och ibland räcker det bara med att höra dom där stöttande orden.. Jag är väldigt tacksam att jag bara behöver höra dom stöttande orden oftast men så kommer det dom stunder man bara vill ha den där närheten och inget man kan göra för att få den för stunden.. Ovissheten när man ses igen kan tära på en riktigt ordentligt men man lever på hoppet att det blir snart <3 Man kan ju faktiskt inte göra annat än att hoppas.. Hoppas på att en dag så kommer man ALLTID känna den där närheten och samtidigt höra dom stöttande orden.. Men det är en skön känsla som jag skrivit tidigare att veta vem som går vid din sida hela tiden istället för framför eller bakom. Jag är en lyckligt lottad tjej som har så många fina som finns för mig i allt precis som dom vet att jag alltid finns för dom och att jag är enormt tacksam för att dom finns vid min sida.. Jag är normala fall en person som utåt visar mig glad och positiv och har för svårt att ta/be om hjälp/stöttning av folk men det har under dom senaste månaderna bara förändrats. Nu vågar jag ta för mig av hjälpen och stöttningen jag får och jag inser ju själv hur bra jag mår av det och jag kan bara se ljuset i tunneln av denna resa jag påbörjat. Jag har nya framtidsplaner och dessa planer är några som jag vet inte kommer spricka för jag tillåter inte det... Nej nu är det nog av om att prata om känslor och tankar för stunden och går genast inpå insikten om att mina barn växer fööör fort.. Ja min lilla älskade stumpa Ängla har idag eller ja igår tappat sin första tand och det är en överlycklig och stolt tjej som gick och lade sig med ett glas vatten vid sidan av sängen med tanden i glaset för att nu kommer ju minsann tandfen hem till henne ;) Ååå mammas underbara flicka som nyss var en liten bebis tycker jag men inser att det var 6 år sen snart hon föddes.. För 6 år sen vid denna tidpunkt hade jag ganska nyligen fått ett plus på stickan och det var ett överlyckligt ögonblick.  Nu är mitt lilla troll nästan 6 år gammal och ska snart börja förskoleklass och har dessutom tappat sin första tand.. Ja tiden passerar  fort förbi oss så passa på och njut av varenda dag allesammans. Nej försöka slänga sig i sängen och sova. Men tankarna är ju där och snurrar och saknaden är enormt stor efter mitt stora hjärta <3 Men snart förhoppningsvis så ses vi igen. 


TOODELS

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Här i detta hushåll är det full fart med att få ordning. Soffan på plats, Änglas expedit hyllor på plats, nya gardiner till Vardagsrummet och köket och annat smått och gott till hemmet införskaffats ;) Nu är det sängborden som ska få sig en makeover och det ska rensas,plockas och möbleras lite mer innan jag är helt nöjd. :P Riktigt härligt med en förändring på hemmet nu när jag har förändringar i mitt liv. <3 Och allt till det bästa! Livsnjutare är jag nu helt plötsligt tack vare min älskade själsfrände och dom underbara släkt och vännerna jag har i mitt liv <3 Jag är lyckligt lottad och det känns som man vunnit den största vinsten man någonsin kan. *LOVELY* 


Idag är bästa Tilda här också medans hennes mamma är iväg en sväng men Zandra kommer tillbaka sen så mys står på schemat mitt allt donande. <3 Man måste ju ha tid för det också liksom :) Men innan hon kommer ska nu barnen ha sin frukost och även jag ska försöka få i mig frukost. Sen är det dags att ta tag i hemmet igen medans barnen roar sig med massa lek. Och idag är det även bara 5 dagar kvar tills jag drar iväg med bästa Anna-Lena på kryssning. Ska bli riktigt härligt att få komma iväg och bara flumma sig medans barnen får vara med sin pappa... Dom nöjda och mamma nöjd som får vila upp sig lite. Kan inte bli bättre. :) 


Nej nu ska jag avrunda här men kikar in senare <3 


TOODELS

 

Likes

Comments


Helt underbart att förändra massa saker både här till er fina läsare och i hemmet. :) Ommöblering och in med lite nytt och ut med gammalt är vad som står på schemat dessa närmaste dagarna. Ny soffa bland annat har jag bytit till mig mot min tråkiga hörnsoffa. ÄNTLIGEN en divansoffa och dessutom perfekt storlek på den också.  


Ska även köpa färg för att måla om mina sängbord till sängen, möblera lite sen också som sagt var och dessutom ska det handlas lite små prylar hit också. :) Pappa och Annika kommer idag med 2 expedit hyllor till Änglas rum också så nu ska skänken som står i hennes rum iväg på återbruket på torsdag när vi ändå ska fixa med sofforna. ;) 

Nej nu är det 2 styckna barn som ska ha frukost innan dom ska till dagmamman. Denna slitna men ÖVERLYCKLIGA mamma ska fortsätta dona här hemma och sen är det tvätta som står på schemat. 


TOODELS
Likes

Comments
När barnen somnade igår vart det all in med bästa Zandra ;) Härligt och bara lägga mamma rollen åt sidan och flumma loss för det behövs ibland. Denna Lördag blir det lugnt i alla fall eller ja en del planering som ska göras i denna lägenhet och även en bus dag med våra charmtroll som vill busa med deras mammor <3 Hoppas ni också haft en bra start på denna helg alla fina <3 


TOODELS

Likes

Comments

Helt otroligt hur en människa kan komma in i ens liv och ta en med storm... En människa som man inte känt länge men som det känns att man känt i flera år. Människan kan se rakt igenom en trots att man har sin fasad som andra man känt flera år inte ser rakt igenom. Riktigt stort mirakel hur man kan helt enkelt bli tagen med storm på så sätt. Människan får en att helt plötsligt att må bra med sig själv, släppa allt bittert runt en själv och ta steget att kunna MÅ BRA med sig själv.. Hittar man en sådan person ska man vara väldigt rädd om den personen. Du har hittat din själsfrände antingen som den bästa vännen du NÅGONSIN kan få eller kärleksmässigt... Jag håller mig fast vid min och honom kommer jag ALDRIG släppa från mitt liv och att veta att det är ömsesidigt är en mäktig känsla. Tillsammans är man starka? Ja ABSOLUT och jag VET att jag har oavsett vad en vän för livet om inte annat. En person som inte dömmer mitt förflutna utan accepterar det och går hand i hand med mig i framtiden, som ALLTID kommer finnas där för mig och mina barn oavsett vad som händer... Jag gillar känslan att jag blivit tagen med storm för vet ni vad?? Denna känsla jag har nu är helt otrolig på ett positivt sätt. JAG HAR BÖRJAT LEVA IGEN för mina barn, min omgivning men framför allt för MIG SJÄLV.. Det har vart turbulens i mitt liv senaste månaderna för att JAG tillåtit mig ta emot allt skit och mått piss över det. I dagens läge kan jag tänka så här.. Gör vad ni vill.. Skiter rent ut sagt i vilket för jag tänker ALDRIG må så igen, Vill ni ha på ert samvete hur illa du/ni kan göra flera människor  FINE BY ME. JAG har valt att släppa allt det förflutna och gå vidare för att rikta mig framåt i livet för jag vet vilka som följer mig, vilka jag har med mig... Inte framför mig, inte bakom mig utan vid min sida <3 

Denna känsla skulle jag ALDRIG haft om denna speciella människa tagit mig med storm. Ni kan tacka honom att ni fått MALIN tillbaka och jag vet att JAG tackar honom precis som han tackar mig att jag kommit in i hans liv. 


Detta vart ett inlägg om känsla märker jag men denna speciella känsla vill jag dela med mig till er för alla har inte haft den turen ännu att hitta denna känsla men lugn det kommer när ni minst anar det från en person som ni minst kan ana. Men var inte rädd för känslan sug åt er den istället även om det känns turbulent och skrämmande i början. <3 Jag vågade att ta emot den och det är jag ENORMT tacksam för idag för jag har min själsfrände i mitt liv nu och jag släpper personen ALDRIG! 


TOODELS

Likes

Comments

Känner mig låg men ändå inte... Kan inte förklara känslorna som tumlar runt inom mig. Men blir nog bra i slutändan... Idag är det full koncentration på bästa Zandra och hennes dotter som kom igår och stannar tills imorgon <3 Helt underbart att man fått kontakt med henne igen efter 5 år ifrån varandra. :D <3 Strax laga mat innan det blir bus och mys med barnen igen sen också. Full fart här hemma på barnen och barnen har verkligen funnit varandra. Riktigt härligt <3 

Nej nu ska jag avrunda här <3 Hoppas ni får en fortsatt trevlig Tisdag <3


TOODELS
Likes

Comments

Va ju hos Natta i Torsdags för att färga utväxten.. Skönt att bli av med den ju. Nu känner man sig fräsch i håret igen med andra ord. :) 

Dessa dagar har gått i sjukstugans tecken sen men förhoppningsvis vänder det snart.. Kan ju alltid hoppas i alla fall.. Barnen är rastlösa att inte kunna få gå till deras dagmamma och jag blir rastlös bara att titta på dom... Inatt var det ett helskotta med feber som kom på sonen men efter alvedon och baddande av kallt vatten på handduk så fick jag ner den. Skönt....

Nej dags att fortsätta ta hand om 2 griniga barn här hemma nu. 

 

 

Likes

Comments

Gissa att 2 barn är griniga här hemma idag eftersom dom ännu en dag fick hålla sig hemma från dagmamman. Tack och lov så tar Jimmy dom medans jag sätter mig på bussen till bästa Natta för hon ska hjälpa mig med att färga håret och sen blir det ju lite skvaller också eller ja en hel del. 😉 Känns underbart att ha sina vänner som visar att dom stöttar och finns här i allt så att man inte är ensam om att stötta dom. <3 Ja allt går bra i denna början på detta år så jag håller tummarna att det fortsätter i dom banorna. :) 

Nej ni nu ska jag sätta fart här hemma med att packa ner det som ska med till Natta och göra klart det sista innan jag drar. Jag kikar in senare ikväll eller imorgon bitti för en uppdatering och givetvis bild på hur håret vart igen. :) Men jag håller mig till rött kan jag ju säga.. ÄLSKAR DEN HÅRFÄRGEN ;)


TOODELS

Likes

Comments

Jag har lyst med min frånvaro på grund av en välbehövlig blogg paus. Nådde botten där ett tag men nu är jag på fötter igen och redo att kliva in i bloggvärlden igen. Tack vare underbara vänner och släkt som ställt upp så man mår bättre. Både nyfunna och gamla vänner har vart med i bilden och jag är enormt tacksam för ALLT! Vad skulle jag gjort utan er igentligen? Jag har nya löften detta år också: Glöm det som vart och rikta sig framåt i framtiden. Och låt ALDRIG någon försöka sabba mitt psyke igen så nu är det full koncentration på familjen och vännerna som är värda mig. INGET annat. ALDRIG så tänker jag tolerera mer skit! Och under denna tid har jag lärt mig att inte vara så blind och godtrogen mot folk för i slutet blir det bara fel i alla fall. <3 

Jag ser nu fram emot ett nytt år och HOPPAS att det blir ett bättre år!Likes

Comments

Inte känns det som om det är julafton om 4 dagar inte! Ja ni vad ska man säga om detta väder igentligen? Bläää! Här inne har jag lyst med min frånvaro det är mycket som sker och jag har prioriterat vardagen och koncentrerat mig på att få ihop den på bästa sätt och därför har bloggen blivit drabbad rejält.. Men dags för skärpning och jag känner att jag växt i mig själv så jag kan börja vara samma glada spralliga tjej i vardagen som jag alltid brukar vara. ;) Mesta dels tack vare mina underbara vänner och släktingar jag har runt omkring mig. Ni är helt klart bäst och jag nämner inga namn för att inte glömma någon av er. Några som verkligen är mitt allt och lyser upp vardagen trots allt trots och bus är mina älskade barn. Mammas älskade hjärtan. <3

I Tisdags hade vi en liten fotosession med bästa Anna-Lena på Vallby Friluftsmuseum.  


 


Ni kan ju gissa hur glada barnen var. ;) Massa djur och fullt med spring och bus. ;) 

Idag då? 

Ja en frukostdejt med bästa Anna väntar och efter´det drar vi ut till Erikslund och fixar det sista med julklappar. Jag ska även köpa nödvändigt som blöjor som börjar tryta. ;) I helgen ska även julgranen pyntas och göras fin så kanske julstämmningen kommer infinna sig lite mer i alla fall. Har 2 barn som går och tjatar efter pulka också men eftersom detta trista regnväder inte ger med sig och det aldrig blir snö så är dom lagom ledsna vi har ju bara kunna åka pulka en dag denna vinter.. Hmm jaja bara hålla tummar och tår att vädret blir bättre snart man vill ju gärna ha snö till Julafton liksom. :)


Nej nu ska jag avrunda här och göra iordning barnen för att gå till dagmamman till 09. Sista dagen innan ledigt fram tills den 2.a Januari. :) Hur gör ni för att få till julkänslan förresten? 


Jaja hoppas ni får en bra helg i alla fall. 


TOODELS

Likes

Comments