​Heisann!

Jeg må bare nevne det sånn mitt i håndballkampen her! Ja de LEDER :D :D  Men det var ikke det jeg skulle oppdatere dere om :) 

Det var at jeg har fått meg jobb! Så nå er jeg blitt en del av jordbærpikene :D Jeg begynner på mandag og er jo selvfølgelig meget meget spent :D

Jeg var der i går å jobbet i 3 timer, bare for å se hvordan det er egentlig :) Å for å si det slik i korte trekk hektisk og gøy så langt :P

Men det blir nok bedre når jeg bare kommer inn i rutinene og slikt :) 

Det var det jeg ville si :P 

Fortsatt god kveld! og nokk en gang HEIA NORGE!! 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

  • 82 Lesere

Likes

Comments

Heisann!

I dag har alt gått egentlig himla fort når jeg tenker meg om! Jeg startet dagen med å tro at det var to ting som eksploderte en eller annen plass, og trodde rett og slett at Melhus var blitt tatt av terrorister, men det viste seg at jeg bare hadde drømt :P Phuuu, selv om de smellene var meeeget meget realistisk for meg :P Men sånn er jo jeg da egentlig :)

Drømmer noe åsså kan det fort bli sant, eller at det har skjedd.... Men jeg snakker ikke om at dette var en slik drøm :P

Men uansett, jeg dro ned på torget i dag for å høre angående en jobb på en av butikkene der :) Det gikk IKKE bra, men så skulle jeg bare opp på Jordbærpikene å snakke med ei jeg kjenner, hun som eier resturanten :) Det ente opp med at jeg ble der i 3 timer, ikke forran disken som gjest, men bak som ansatt... Men hvordan det blir med ansettelse på orntlig vet jeg ikke enda da :) Men det er en mulighet :D

Jeg krysser bare fingrene og håper på det beste :P Er møkk lei av å gå arbeidsledig!

Men utifra det med arbeidsledig, så har dette vært en "helt grei dag sånn egentlig" ;)

Nå skal jeg ta kvelden og håper at morgendagen også har noe å by på :)

Satser på å ikke bli vekt av noe smell denne gangen ;) hehe

  • 80 Lesere

Likes

Comments

Her i huset har det vært en kunstnerisk formiddag rett og slett :) Ikke så store greier, men uansett ganske stort for disse som er små.

Ida kom på at jeg skulle tegne omrisset av henne, så skulle hun lage troll/spøkelse av tegningen etterpå :)

Det ble jo et ganske morsomt resultat egentlig, spesielt siden mor sin evne til å tegne omriss eller tegne generelt er så utrooolig bra :P Men Ida ble fornøyd og det er vel det viktigste tenker jeg :)

  • 82 Lesere

Likes

Comments

God ettermiddag!

Jeg har vert litt stille på bloggen i går egentlig, grunnen til det er ganske enkel :) Jeg har vært på fjelltur to dager på rad :) Å da er det liksom ikke bloggen som blir førsteprioritert når jeg kommer hjem :) Da er det senga eller sofaen :P haha!

I forigårs så dro vi på bærtur for å plukke litt blåbær :) Jeg elsker hjemmelaget syltetøy, så da ble det 7 liter bær som ble med hjem :) Kunne vell fått med mer, men vi ga oss egentlig i rimelig tid :P

Å i går så dro vi til Litjfjellet her på Melhus :) Målet var egentlig vassfjelltoppen, men har man med barn, så skal man ikke regne med at man kommer til målet akkurat med det samme :) Dessuten begynte det å regne, og alle mann måtte på do :P haha, så vi bestemte oss derfor for fjellvettregelen som sier " det er ingen skam å snu" ;) Så da gjorde vi det :)

Men har vi ikke hatt med barn, så regner jeg med at hvertfall JEG ikke hadde gitt meg før jeg hadde nådd toppen ;)

Men jeg tar nok den en annen dag :)

Men uansett utfallet av turene vi er på, så er det alltid like koselig og morsomt :)

Jeg slenger med noen bilder fra begge turene våre :)

  • 89 Lesere

Likes

Comments

Sola skinner, barna spiser is og mor hun maler rosa dukkehus!

Ikke på utsiden da, men på innsiden :P Det var ikke jeg som startet det prosjektet, og jeg hadde ikke noe med det å gjøre i det hele tatt.. Verken det å male eller kjøpe maling... Men den som ble stående med malingen, jo det var jeg :P haha..

Typisk at mor blir stående igjen med slikt oppdrag og pilleri... Ida skulle hjelpe til hun også, men det er sånn av og på. Noe man bare må regne med egentlig :)

Men fargen hun valgte var ikke så verst da :) Så det blir da bra til slutt!

Men nå har jeg rett og slett bare tatt pause :) Jeg orker ikke mere i finværet :p


​Jeg liker bare ting viss de er rooooosaaaa :P haha

  • 87 Lesere

Likes

Comments

Ok... Nå er det slik at alle (nesten) har lastet ned det derre pokemon GO spillet, og jeg må ærlig innrømme at i begynnelsen så alt det der bare dumt ut..

Men ja, det var bare i begynnelse, for jeg tenkte at jeg måtte jo bare sjekke ut hva dette egentlig var for noe... Så jeg lasta det likså greit ned jeg med :P Til da min manns store forskrekkelse!

Å nå må jeg si at jeg faktisk syns det er litt morsomt... ehee... Jeg er ikke hekta i den forstand, men det er morsomt når jeg er ute alene på luftetur med Pirka :) Da kan jeg gjerne ta frem telefonen en liten stund å bare titte ned i den, i håp om at jeg ikke går meg på noe eller noen ;) haha

Jeg liker å spille tv spill, eller sånn håndkontroll spill.. Det har jeg altid gjort, men det blir nok ikke gjort like mye nå som før ;) hehe.. Kanskje jeg og Ida kan sette på dansespill en gang i ny og ned, eller kjøre bil sammen... Men det er mye mere som er artigere å gjøre sammen en akkurat det ;)

Så jeg vil ikke påstå at jeg er særlig spillegal :P Viss jeg skal dømme meg selv da :P haha, hva andre sier er ikke så nøye, så lenge jeg vet det selv ;)


Pirka var med på pokemon jakt i går kveld :P

​Det er lov å slappe av etter en slik tur :P haha

  • 91 Lesere

Likes

Comments

Da er vi kommet hjem etter en ferieuke på vogna i Selbu :) Vi har kost oss masse med venner og familie, badet å grillet!

Selv om ikke været har vært med oss hele veien, så har ikke det satt en demper på stemningen :)

Vi dro på et lite bygdatun hvor det var masse gårdsdyr, hesteridning og trolljakt! Så vi måtte selvsagt på trolljakt i skogen en tur :) Ida ente opp med en skikkelig kul i pannen etter turen, da det var en slik vaierhuske eller hva de heter, som gikk litt fortere enn det vi trodde ( siden dette var laget for barn). Vi tenkte at det var trygt, men det var det ikke... Det ble bråstopp og en smell i pannen... Men hun er ei barsk frøken, så alt gikk heldigvis bra :) SÅ vi kunne nyte dagen helt til slutt :)

Barna har kost seg hele denne uka, det har også Pirka vår kjære lille venn :) Hehee! Det har gått så utrolig bra å ha hund helt til nå :) Jeg håper det fortsetter :) Vi vet ikke hvor lenge vi skal ha han enda da :) Men vi skal reise bort første helga i september, så vi får se :)

Slenger med noen bilder fra denne ukens ferie :)

  • 86 Lesere

Likes

Comments

Å det er så utrolig deilig å ha hund i hus igjen! Jeg får nesten ikke sakt det nok egentlig!

Pirka er bare en helt herlig hund! Ja litt reservert og sjenert en gang i blant, men om man ser godt etter, så er det en liten luring der inne i den 8 år gamle kroppen :) En leken fyr med masse energi!

Han elsker turer i skog og mark, men kan også nøye seg med en tur på plena viss det "haster" og matmor er liiitt treig med å få kroppen i gang :P Men det tar vi igjen så fort hun er påkledd!

Han er også veldig snill med barn, og Ida er er kjempeglad i han! Hun tar han med på tur og plukker til og med opp bæsjen! Imponerende altså! Selv om hun av og til brekker seg ;) Men det skjønner jeg godt! Det dufter ikke akkurat blomster heller da :P

Men nok om shitpraten!

På kveldstid liker han å kose i fanget å bare slappe av:) Han er en skikkelig sovegris også om han får sjansen ;) hehe, Men som sagt, byr anledingen seg, så er det fart i han også :)

Nå skal vi straks få på oss turskoene å luffe oss av gårde på en formiddags tur ;)

Så dere får ha en fin dag videre!


  • 92 Lesere

Likes

Comments

OJ! Nå er det straks natta her i huset :) Men jeg tenkte likevel jeg bare kunne ramse opp litt av dagen sånn uansett liksom :)

Som dere vet, siden jeg har babblet om det noen ganger eller ganske masse egentlig, så har vi hund i hus! Og med hund i hus så må man jo på tur, uansett om den er stor eller liten :)
Selv om vi har en chihuahua i huset, så betyr ikke det at turene bare blir rundt huset liksom... Noe de aldri blir! For det er jo en hund, og de er faktisk ganske hardføre, og ikke bare slike dollehunder som bor i vesker med kjole eller dongribukse på liksom :)

Her i huset går vi på turer! Både lange og korte :) Og når jeg sier kort så er det på minimum 2km :P Men i dag har vi gått nermere 6 km da :) Sånn ca :) Å det er ikke bare hunden som har gått av det egentlig, nope resten av familien har faktisk godt av en spasertur også! Å så er det jo så koselig å kunne gå sammen :) Så jeg føler at en hund virkelig bringer oss sammen :P Sånn tur messig da :P hehe! Vi er jo på en del turer uten hund å da, men det er bare ekstra gøy med hund! Spesielt synes Ida det ;)

Og i morgen drar vi til Selbu, så da blir det nok noen turer med voffsen der også, siden han skal bli med oss på vogna :)
Vi gleder oss!!


  • 93 Lesere

Likes

Comments

Er noe jeg brukte å spille når jeg var barn! Og jeg bokstavlig talt hatet det spillet! haha... Jeg likte ikke å tape, og gjør fborsåvidt ikke det nå heller... Det er egentlig uansett hva vi spiller eller gjør, er det konkurranse så skal jeg vinne :P

Og jeg er en dårlig taper!

Så i dag da Ida spurte om vi skulle spille svarte per, så ble jeg jo selvfølgelig med! I den tro på at jeg kom til å vinne! :P haha! Her er jeg ikke snill og lar barna vinne altså! Spesielt ikke etter at de har sluttet i barnehagen :P Mohaha!! Kanskje ikke snill, men det er ganske lærerikt! :P De skal jo forstå at det ikke går an å vinne hele tiden :P

Men nå ja, jeg hadde god tro på at jeg skulle vinne... Men NEEIIIDAAA! Jeg ble slått i bakken bokstavlig talt! Jeg tapte.... Så Ida satt på andre siden av bordet med et dollarglis verre enn jeg noen gang har sett! Det var som om en million kroner kom på døra å spurte om vi skulle på lekebutikken! Ja sånn omtrent var det...

Mens jeg, jeg hang med leppe å slikket gulvet omtrent... Men som min da kloke datter sa " tap og vinn med samme sinn" ! Men det som er litt gøy, er at om hun taper, ja da er hele verden på tur til å gå under! :P

Men gøy er det uansett da, når man tenker etter hvertfall ;)

​Jeg staaartet jo med svarteper og da.... 

  • 92 Lesere

Likes

Comments