Hei og hå!

Nå er det fryktelig lenge siden sist innlegg, faktisk 185 dager. Det har skjedd mye på så kort tid. Emilie har blitt 10 år, og det ble feiret slik:

Dette var veldig gøy både for Emilie og meg.

Vi har også vært litt på tur her og der. Vi har vært på kunstmuseum, Starbucks i Sandvika (nei ikke sponset..) og Norsia Bar & Nattklubb. Sistnevnte falt vel mest i smak hos ungen.

Det har vært et fint halvår med pause fra bloggen. Vi får begge pustet litt ut. Men nå som jula snart kommer, vil vi kanskje trå til litt mer på denne kanten.

Uansett, nuss og klem fra Em og Mim

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Å være mor i seg selv er en heltidsjobb. Det sliter deg ut fra du står opp til du legger deg. Emilie blir snart 5 år, som tilsier at jeg har jobbet som mor i hele 5 år. Det er som en berg- og dalbane; noen dager er faktisk helt forferdelige, mens andre er som et vidunderlig eventyr.

Man glemmer helt at man må ta vare på seg selv også, og det er veldig viktig å huske på. Man må sette pris på seg selv, ellers hadde jo tross alt ikke den lille vært i verden. Jeg løser dette ved for eksempel å kjøpe ting til meg selv, og ikke bare til Emilie. Hun fikk en jakke, så jeg kjøpte meg selv en is. Det synes jeg går opp i opp. Jeg setter også av tid til meg selv etter at hun har lagt seg, da er det ofte jeg setter beina høyt og ser på Paradise Hotel.

Men å være alenemor er ikke så ille som samfunnet har fått det til å virke som. Ja, det er selvfølgelig ting som er vanskeligere alene. Jeg får som sagt mindre tid til meg selv når jeg er den eneste som kan passe på Emilie. Men sånn er det bare, og når man har ei jente som Emilie så er det virkelig verdt det. Jeg har jo sagt tidligere at det er helt forferdelig og slikt, men jeg overdrev nok en smule. Å ha en liten solstråle/regnbyge i hverdagen hjelper meg med å balansere livet. Å ha en som viser deg hvordan å være menneskelig er en gave jeg aldri ville gitt fra meg.

Emilie viser meg hvordan man kan gå fra å ha en dritt dag til en god dag, og omvendt. Det er virkelig godt å være med en som er så forskjellig fra deg selv, samtidig som at vi er ganske like. Hun er som en liten bestevenn, bare at jeg har mye mer makt over henne enn det hun har over meg. Og apropos det, jeg må si at jeg utnytter det litt noen ganger. Når jeg for eksempel har grådig lyst på et glass melk, men sitter i stua, er det ofte jeg ber Emilie gjøre det. Hører hun ikke på meg får hun ikke leke på iPaden, telefonen, pcen eller se på tv resten av dagen. Er jeg først sjef så er jeg sjef.

Og som nevnt tidligere så er ikke Emilie en dans på roser, og det skriver jeg gledelig om på bloggen. Men rundt meg så føler jeg at alle skal skrive så positivt om barna sine, og at de aldri gjør noe galt. Men det er rett og slett bare prank alt sammen. Ingen unger er helt perfekte?! De er irriterende, sutrete og høylytte, noen mer enn andre. Dermed vil jeg være den ene som er ærlig, og viser andre hvordan det faktisk er. Bedre å skuffe med sannheten, enn å glede med løgn, eller hva??

Alt i alt så er Emilie den beste ungen man kan få og jeg ville ikke byttet henne mot noe annet (med mindre noen har en fet Lamborghini??). Hun er et mas, og ihvertfall når jeg må ta hånd om henne alene, men vi har det veldig artig sammen og spesielt når vi ser på Skam. Jeg er veldig glad i datteren min (når hun ikke gjør noe kødd).

Xoxo Miriam


Likes

Comments

Hei igjen!

I dag har vi vært i byen med tante Rikke og gått litt rundt. Været var veldig fint og Emilie maste noe grådig etter en is. Da kom jeg på at jeg enda ikke har spist is i år, så jeg kjøpte en til meg selv. Det var en softismix med oreo og oboy, kjøpt fra Mix i sentrum! (Dette er ikke et sponset innlegg) Emilie stod opp med feil bein, som vanlig.. Derfor var hun veldig vanskelig å ha med å gjøre, som vanlig. Hun ville ikke være med på noen bilder, og spiste av isen min hele tiden.

Men ellers var det en solfylt dag og vi (Rikke og jeg) koste oss veldig mye.

Her nyter jeg isen min. Flink fotograf.

Her er fire prakteksempler på at Emilie ikke vil bli tatt bilde av..

Jeg kvier meg over at isen min nå er i andre hender.

Hade!

xixi Emilie & Miriam

Likes

Comments

Hei vakre lesere!

Jeg har akkurat lest innlegget "vanskelig" og jeg vet ikke helt hva jeg føler. Føler meg ganske tom innvendig og føler at det er skikkelig dårlig gjort, veldig urettferdig oppførsel:( Her har altså min egen mor dedikert et helt innlegg til å kommentere mine negative sider.Jeg er enig i noen av tingene, som f.eks. at jeg kan være kanskje litt sta noen ganger en gang i blant noen ganger kanskje, men bare når jeg ikke får viljen min!! Hun oppfører seg ikke akkurat noe særlig bedre selv. Vet at man ikke skal snakke stygt om sitt opphav, men sæjiøst, hun begynte???

Mamma har jo blitt ganske kjendis siden hun startet bloggen (uten meg ville det ikke vært noen blogg). Det er faktisk ganske slitsomt når mennesker kommer bort for å prate med hun eller ta bilder av meg. Da ender de som regel opp med å kaste bort 1 time av livet mitt, og jeg har faktisk viktigere ting å gjøre!! (Leke med barbie).

Det er rett og slett slitsomt å være meg. Hun skal være på meg 24/7, bare for å blogge. Jeg fikk ikke en gang sove fordi hun drev og spurte meg om jeg hadde feber, hvordan skal jeg vite om jeg har feber???? Hun har jo ikke en gang termometer -.- Hun bruker penger på så mye tull (parajumper til seg selv), når vi egentlig ikke har penger. Jeg spiser bare gelé (hehe favorittretten min), men nå er jeg ganske lei det. Håper pengebruken blir bedre når hun kanskje får seg en ordentlig jobb, og ikke bloggen.

​Måtte bare få det ut..

Natta<3 

xoxo Emilie 

Likes

Comments

Hei alle sammen!

I dag er lille Emilie syk.. Hun har vært oppe hele natten, noe som verken var gøy for meg eller henne. Hun påstår at hun har feber, men det får vi ikke vite for jeg vil ikke bruke penger på termometer. Jeg må faktisk prioritere viktigere ting en noe slikt. Uansett, nå ligger hun godt under dyna si. Jeg prøver å få henne til å sove litt, så jeg får slappet av litt.

Apropos pengebruk, Emilie var i banken her om dagen og tømte sparegrisen sin. Om det gikk inn på hennes konto eller min er jeg litt usikker på, men mye penger var det ihvertfall! Hun syns dette var veldig gøy, og jeg ser for meg en framtid for henne i en bank en vakker dag.

Som dere ser er det MYE penger!

Apropos penger og prioritering. Jeg kjøpte nettopp en Parajumper til Emilie, det syntes jeg at hun fortjente. Det er den røde dere ser her.

Bildet er lånt fra hjemmesiden til Parajumpers.

Det var alt for i dag! Ha en super dag videre, så skal jeg prøve å holde meg våken nok til å passe på Emilie.

Xoxo Miriam

Likes

Comments

Hei kjære lesere!

Vi har ikke fått blogget noe i helgen, siden Emilie og jeg var på besøk hos tante Oda. Vi var der hele helgen, med tante Rikke og ei som heter Sanna. Det var ganske koselig, og jeg tror Emilie storkoste seg. Vi spilte et spill som kalles "Politisk ukorrekt", og det skapte veldig mye latter.

Det foregår slik at du får en haug med kort, og en av spillerne skal trekke et "hovedkort". På hovedkortet er det en setning, som mangler ett eller to ord. Det er her man skal lage den drøyeste og morsomste setningen med kortene du har fått. Man må ha litt humor for å spille. Jeg synes det var grådig artig, vet ikke helt med Emilie, det ble nok litt for mye for henne.

Jeg hadde dessverre ikke med meg kamera, så det ble bilder fra tælatutten.

Vi spiste veldig god taco, men det var nesten ikke noe nachos igjen da vi skulle starte, siden en viss person hadde mævla en del.

Kidden og meg.

Her er et eksempel på en av de drøyeste setningene i løpet av kvelden, uff.... Til høyre er tante Oda og Emilie.

Det var alt vi gjorde denne helgen, og beklager min mangel på morsomhet i dette innlegget. Emilie har ødelagt kaffemaskinen..........

oxox Mriri

Likes

Comments

Hei kjære lesere!

Jeg vet dere sikkert lurer på hvordan det er å være moren til Emilie. Det er nesten umulig å beskrive, dere må nesten oppleve det selv (ring meg hvis dere vil ha henne). Hun er veldig søt utenpå, men på innsiden er hun helt jævlig, unnskyld språket.. Jeg vet godt at man ikke skal snakke slik om sine avkom, men jeg må være ærlig med leserne mine. For andre kan hun virke sprudlende, blid og kjærlig. Mot meg er hun sta, rampete og slem. Jeg synes det er ganske vanskelig å håndtere henne hver dag helt på egenhånd.

Men nok om mitt miserable liv. I dag var vi på lekeplassen, og det var ikke så gøy for meg. Jeg fikk med meg min gode venn Rikke (heldigvis) for å ta litt bilder. Her er bildene jeg ble mest fornøyd med.

Her nekter hun å ha musefletter...... jeg synes hun er fin med slike fletter.

Søt og sta :-)

Jeg synes forsåvidt det også er veldig vanskelig å la være å le når hun faller. Forferdelig mor. (Men forferdelig morsomt).

Det var alt jeg hadde å si i dag, og beklager for mitt sinneutbrudd, men jeg måtte bare få det ut av systemet.....

Takk for i dag, snakkes!

xoxo Miriam

Likes

Comments

I dag har Emilie vært hos tannlegen. Hun var veldig redd og gruet seg fryktelig, stakkars lille venn. Hun har aldri vært hos tannlegen før, så hun visste ikke helt hva hun skulle forvente. Jeg var sikker på at hun hadde et par hull, noe hun hadde.....Dette tok hun veldig pent, men jeg er veldig flau. 

​Tannlegene var overraskende hyggelige :-)

Dette er tannlege Synne og tannlege Malin. De deler ut saft, men de sier det er medisiner. Emilie er stoka.


Her må jeg selvfølgelig sjekke tennene hennes en siste gang.

Emilie var også så heldig at hun endelig fikk sin egen tannkost!!! Hun kunne nesten ikke vente med å pusse tennene, og var kjempeklar for å legge seg.

Veldig fornøyd!!!

Hun har synes det har vært veldig stas i dag og har vært i veldig glad gjennom hele dagen.

Med dette sier vi god natt. Ønsker alle en kjempefin mandag.

xoxo Miriam & Emilie


Likes

Comments

God kveld, kjære lesere! I dag opprettet Emilie og jeg den etterlengtede bloggen vår. Emilie har mast en liten stund, siden hun har som håp i å bli med på Bloggerne eller Unge Mødre. Vi får se på det. På denne bloggen vil vi begge skrive litt om hvordan hverdagen vår er, hva vi gjør og hva vi ikke gjør.
PS: Emilie er ganske smart, så ikke se bort i fra at hun skriver mange fantastiske innlegg (med hjelp fra meg). 

Jeg har dessverre ikke mange bilder av oss enda, men kan jo dele de bildene jeg har.

Dette er meg og Emilie. Ligner vi ikke??

Her har Emilie tatt mobilen min og lekt seg litt på den. Som dere ser er jeg ikke svært fornøyd med det. Fryktelig irritert er jeg faktisk.

​Det var alt jeg hadde å si i dag.

Ønsker dere alle en fantastisk kveld videre!
xoxo Miriam


Likes

Comments