VIRKELIG GÅTT INN FOR DET !

Hei og hopp herlige mennesker ✨

Nå er det kvelden å jeg har virkelig gått inn for ett bedre og sundere liv samme dagen som jeg bestemte meg for det egentlig. Snakket litt om det igår, men idag slo jeg virkelig på stor tromma. Jeg tok mine 3 kapsler med Omega-3 idag tidlig, spiste lunsj og lagde kyllingfilet, salat og ris til middag - jeg har faktisk ikke spist kyllingfilet på mange år, har prøvd å spist det litt i mellom tiden, men har ikke klart å syntes det har hvert så svært godt før idag. Jeg marinerte kyllingen å stekte den i panna, kokte ris og lagde salat til - det var godt, å kyllingen ble faktisk overraskende saftig !

Etter jeg hadde ryddet vekk middagen tok vi å gikk oss en tur, vi tok en skikkelig rundt på ca 3 km. Datteren sovnet i vogna den siste kilometeren, å vi stoppet innom butikken for å skeie ut med en is rett å slett. Den smakte rimelig godt etter en slik tur ! Når vi omsider kom oss hjem igjen var den nesten kvelden for frøkna, å hun var kjempe flink til å gå på badet å ordne seg å var klar til å legge seg uten at jeg måtte si det 10 ganger før det ble gjort - det var luksus for mamma !

Etter at gullet var i seng så tok vi å tittet litt på litt ferieplaner, vi har ikke laget noen så tenke jeg skulle titte litt på det. Men for å være helt ærlig med dere måtte jeg legge det vekk fordi det ble litt mye for meg. Det ble litt mye følelser og litt mye å tenke på så jeg klarte ikke sitte med det mer så derfor sitter jeg her å skriver til dere flotte menneskene!

Så nå skal jeg ikke gjøre noe som helst uten om å slappe av å lade opp batteriene til en ny uke med jobbing og hygge rett å slett. Det er noe jeg er veldig flink til før jeg skal begynne på en ny uke. Jeg har fått gjort unna målene jeg måtte ha unna før uka kunne starte så nå er de bare jobb, middag & familie hygge som står på planen resten av uka 🙌 HURRA ! Har du noen ferie planer, eventuelt har noe du noen tips?

Ønsker dere en magisk kveld ( uten mygg ) & en flott morgendag i møte
🌸Liker

Kommentarer