VANSKELIG TID .

Hei fantastiske mennesker 💚

Nå er det en god stund siden jeg har kastet ut ett innlegg her på bloggen. Det har virkelig gått i ett med en god del jobbing, møter og jobbsøknader på gang. Som dere sikkert har fått med dere er jeg ferdig som lærling å endelig fått utdannelsen Helsefagarbeider etter 3 år med hard jobbing. Å etter denne tiden ble det en stor omveltning for meg, nye ting, nye søknader som må sendes, endel papir arbeid og masse stress å oppi alt dette skal jeg være mamma & ett menneske .Det er søren meg ikke så lett alltid altså å ha så mange ting rundt om kring samtidig som du skal huske på å leve livet ditt også. Spessielt ikke når du vet hvor mye penger betyr i denne verden vi lever i !

Jeg har slengt ut en god del med søknader å skal på intervju på Fredag. Å håper virkelig at det går bra å at jeg vekker oppmerksomheten demmes. Jeg gidder ikke å legge skjult på at jeg syntes dette har hvert en vanskelig tid & måned for min del. Har måtte fått hjelp av mennesker rundt meg nesten hele tiden, noe jeg ikke har hatt trengt på en god stund - noe som er vanskelig for meg. Jeg ønsker jo å klare ting på egenhånd å ta vare på selv & barnet mitt uten hjelp økonomisk, men man må innse at noen ganger går ikke ting helt som planlagt å du trenger å få litt hjelp - noe jeg setter enormt stor pris på 😊

Det har hvert en god del baller i luften for min del de siste månedene egentlig med både fagprøve, førerkort og nå dette. Men jeg er fortsatt positiv å tror at tiden min til å få meg en fast jobb er ganske rundt hjørnet å det er ingenting jeg heller ønsker eller jobber for om dagen. Så dette er mye av grunnen for at det har hvert litt stille på bloggfronten de siste månedene - men nå har jeg fri noen dager å skal prøve å oppdatere dere så godt jeg kan 😊 Er det noe dere ønsker at jeg skal blogge om disse dagene?

Håper dere har hatt en fin tid mens jeg har hvert litt fraværende & at dere får en strålene kveld 🖤

Liker

Kommentarer