Terapi helg !

God lørdag alle sammen 🖤

Igår tok vi turen til Larvik til min barndomskompis for å både komme oss litt vekk fra hverdagen & for å hilse på naturligvis. Dette var den første lang turen min som lykkelig bil sjåfør, jeg grudde meg litt til turen. Da vi var forbi Oslo begynte datteren å spørre om vi snart var fremme, å da tenke jeg som så at, oi dette kan bli spennende. Men vet dere hva? Det gikk helt fantstisk - vi kom til Larvik ca 14:00 å det var kjempe fint å være tilbake. Er vell 2,5 år siden sist vi var her fant vi ut!

Når Andreas kom hjem fra skolen slappet vi av litt, pakket ut og ordnet litt før vi tok en tur på butikken - endte opp med taco til middag. Senere på ettermiddagen gikk vi oss en tur ned til stranda, det er virkelig terapi for kropp & sjel 🌸

Idag starter vi dagen halv 10 på morgningen å fant ut at vi skulle dra på lekeland og litt shopping før vi skal lage hjemmelaget pizza til middag. Endte opp med nesten 3 timer på lekeland før vi tok entur på kjøpesenteret å tittet litt. Nok en flott dag !

Så nå er det avslapping før middagslagingen & lørdagshygge med godis og film litt senere. Imorgen går turen hjemover igjen - å da skal vi kjøre så langt som mulig før vi må stoppe. Så kanskje vi kommer oss helt hjem før vi trenger å stoppe, hvem vet?

Hva hjelper deg når du trenger litt terapi?

Ønsker dere en fantstisk lørdag videre, nyt lørdagen & kos dere masse 🖤

#lørdag #larvik #norge #familie #datter #terapi #bestevenn #4år #storjente #hjertetilmamma #jegelskerdeg #hverdag #hverdagslivet #familietid #viktigsteilivet

Liker

Kommentarer