Presset meg skikkelig hardt !

God fredagsmorgen ☔️
Det er en hel uke siden jeg blogget sist, helgen gikk så alt for fort. Å jeg presset meg virkelig til det ytterste - jeg har aldri sittet så lenge i en bil noen gang som vi gjorde i helgen som var.
Vi brukte 18-timer av våres tid i bil løpet av helgen, helt vilt å tenke på. Av en eller annen grunn gikk dette virkelig over all forventning for både mor og barn, å vi tok turene som en skikkelig tur og koset oss hele helgen ♥️


Fredag 04/10 - Var vi på Hunderfossen som jeg allerede har skrevet litt om. Vi hadde hvertfall en super duper dag, selv om vi det ble 6 timer i bil i løpet av denne dagen.

Lørdag 05/10 - Når vi hadde stått opp, spist en god frokost og faktisk fått lekt litt innimellom der pakket vi det siste og satte kursen mot Trysil for ett døgn. Vi skulle nemlig i barnedåp til mitt nydelige fadderbarn, vi ankom målet i 14-tiden og hadde kjørt i 3,5 time ( dette med ett par stopp på veien ). Da vi kom frem var det å ordne i stand til barnedåpen, lage kake og ordne litt så tok vi velfortjent kvelden i 18-tiden. Vi hadde booket hotellrom i Trysil, å datteren min gledet seg veldig til å bade. Så det ble ett raskt kveldsbad før det var tid for avslapping, hygge og kos sammen med søsteren til hun vi skulle i barnedåp til og familien hennes. Hun har to døtrene, å den eldste er like gammel som min datter - så dem lekte og koste seg til klokken løp i fra oss rett å slett . Vi mødre å syntes jo det var helt fantstisk å snakke med hverandre igjen og ikke minst sitte å se på disse to herlige jentene 💕 Tilslutt måtte vi bryte opp å ta kvelden, dette ble en super duper lørdagskveld for både mor og barn!

Søndag 06/10 - Da var alt klart til den store dagen for Emma Emilie, mitt nydelige fadderbarn. Vi sto opp å spiste en god hotell frokost før vi skulle sette på oss fest stasen altså bunaden. Både jeg og datteren min har Romeriksbunad, noe vi er veldig stolte av å kunne bære. 10:30 var det klart for kirken og deretter mat og kaker i lokalet som lå 30 minutter unna kirka. Det var en flott seremoni i dåpen, å enda finere var det å kunne tilbringe og være en del av denne flotte dagen 💕

Da klokken begynte å nærme seg 15:30 måtte vi nesten sette snuta hjemover igjen, ettersom at det var slutt på Høstferie for mange og ikke minst en Søndag, så var det virkelig fler som tenkte den tanken på veien. Så vi tok en liten omvei for å slippe unna all køen og bruke lengre tid en nødvendig. Ca 18:45 var vi hjemme igjen, borte bra men hjemme best !

Uken som har gått har det hvert skolegang igjen for både store og små. Formen min har variert veldig, men jeg har nok brukt litt mer energi og presset meg litt lengre enn psyken og forskjellen var klar for rett å slett. De siste dagene har hvert skikkelig tøffe, veldig sliten og utmatta rett å slett - noe jeg syntes er litt trist, men prøver å se tilbake på den fantastiske helgen vi hadde både datteren min og meg sammen + tiden vi fikk med alle de andre flotte menneskene også ♥️

Idag er det fredag & helg igjen, denne helgen har vi ikke så veldig mange planer enda. Men kjenner jeg oss rett så finner vi nok på noe sprell denne helgen også. Nå skal jeg slappe av litt før jeg skal hente hjem jenta mi fra skolen å starte denne helgen for fult. Har dere no helgeplaner?

Ønsker deg en finfin fredag & en riktig god helg

-Mammaentilamalielielle

  • 509 visninger

Liker

Kommentarer