Oppdatering 1 .

Frem til jul var det egentlig ikke så mye som skjedde, jobbet som vanlig hadde 4 ringevikar jobber og gjorde så godt jeg kunne for å kunne lage meg sikre og gode rammer for både datteren min & meg. Julen tilbragte jeg sammen med min flotte svigerfamilie & jobb naturligvis, men mest familie hygge med gode trygge mennesker rundt oss ❤️ Virkelig jul jeg kan bli vant til med årene fremover.
Nytt år og nye muligheter - 2018 har begynt å vi er i full sving med siste halvåret i barnehage & jobben kaller som vanlig for min del. Med alle disse jobbene så krever det endel planlegging og samarbeid med menneskene rundt meg, datteren min & meg selv rett å slett. Men alt i alt har dette gått nokså smertefritt !

I februar tok jeg en Photoshoot med Marius Hauge som jeg ble nokså fornøyd med, var ganske kalt å stå i singelet ute i minusgrader, snø og vind. Hva gjør man ikke for å kunne bidra sier nå jeg bare !
Det ble en minnerik dag å mye latter, morsomt som alltid med denne kar’n så at det ble gøy kan ingen ta fra oss !

Dette var en liten oppdatering om hvordan ting har hvert hos oss. Imorgen kommer det en del 2 hvor jeg snakke litt om sykdom & formen min. Om du har noen spørsmål eller lurer på noe er det bare å droppe det i kommentarfeltet nedenfor ⬇️ jeg svarer så godt jeg kan, også kommer jeg til å ha en spørsmålsrunde her når jeg er ferdig med å oppdatere dere!
Nyt lørdagen & tilbring den med de som verdsetter deg & ønsker deg godt ❤️

Liker

Kommentarer