Nytt år - nye muligheter.

Først og fremst vil jeg ønske alle mine flotte lesere ett riktig godt nytt år 😃 Jeg har faktisk ikke blogget siden i fjor. Så god januar å håper det nye året har startet bra for dere!

Her har det skjedd en god del, har blitt mye skriving, "jobbing" hjemme og endel å styret med både på jobb og familie relaterte ting. Så her har vi virkelig fått en pang start på det nye året, men håper ting roer seg snart så det er mulig å leve litt snart igjen. Siden det er nytt år kommer det mange nye muligheter også heldigvis for det egentlig - er nokså glad for at det gamle er over å er veldig klar for noe nytt nå!

Jeg har laget meg noen nyttårs forsett dette året og ønsker å dele disse med dere :

- Få lappen - dette skal jeg klare ved å faktisk fokusere mer på det å virkelig jobbe med å klare teorien & komme meg videre i kjøreopplæringen, noe jeg vet jeg klarer bare hodet får ro og blir fokusert på å klare dette.

- Fullføre læretiden + få jobb - det er ikke no hemmelighet at læretiden min er snart over å det gjenstår 9 mnd igjen av lærekontrakten, men å skaffe en jobb som får alt til å gå rundt kan bli en utfordring tror jeg. Mitt største ønske er å leve ut drømmen å jobbe med funksjonshemmede i alle aldere.

- Slutte å snuse - dette er ett mål jeg virkelig ønsker å oppnå i 2017. Både fordi det koster mye penger og pga meg selv. Jeg begynte å snuse pga stress og vanskeligheter å dette har blitt en uvane for meg, noe jeg ønsker å slutte med!

- Bli flinkere til å ta vare på venner & familien -Etter jeg ble lærling og begynt å jobbe får jeg mindre tid med både venner og familie. Jeg vil bli flinkere til å ta vare på de forholdene jeg har å faktisk invitere familien på middag oftere å omgås både venner og familie mer, sette av mere tid faktisk.

- Ta mer vare på meg selv - Jeg har alltid hatt en tendens til å være nokså omtenksom når det gjeller andre, men etter både mye snakk og tanker klarer jeg ikke dette før jeg har begynt å ta vare på meg selv. Så dette er noe jeg kommer til å jobbe med fremover.

Disse målene ønsker jeg å oppnå når utgangen av 2017 er over så jeg har altså 12 mnd på meg å fullføre dette å det skal jeg nok klare 🙂 Har du satt deg nyttårs forsett dette året?

Nå ligger jeg rett ut på sofaen etter en lang helg & dag ved siden av verdens beste kjæreste - å ja folkens vi holder sammen ❤ Tenkte jeg skulle henge opp en klesvask i løpet av kvelden, så skal jeg ta meg ett ordentlig varmt og godt bad før jeg tar kvelden for å virkelig slappe av i både kropp & sjel før en ny dag imorgen venter. Nye utfordringer å lærdom !

Alt i alt har det hvert en nokså slitsom men koselig start på ett nytt år ☺

#newyear #familie #love #nyttårsforsett #hverdag #jobb #boyfriend #happy #kjærlighet #kvalitetstid

Liker

Kommentarer