MYE HAR SKJEDD I LIVET MITT !

God fredag herlige mennesker 🌸

Som dere kanskje legger merke til så er det mye som har forandret seg i livet mitt denne måneden. August 2017 har hvert en hektisk måned med mange gode nyheter. I ferien min klippet jeg håret kort som dere ser, det var så slitt at jeg MÅTTE bare ta det egentlig, det så helt forferdelig ut - men er egentlig veldig fornøyd med min nye sveis. Det er mer jobb med kort hår enn langt har jeg funnet ut, men ellers ingen problem.!

Den 3-4 August hadde jeg min fagprøve som helsefagarbeider. Det var 6 timer med hektisk skriving den ene dagen og praktisk utførelse andre dagen. Jeg grudde meg veldig å har fokusert veldig på denne fagprøven over lengre tid å forberedt meg veldig godt hele veien. Å det priset seg denne dagen altså jeg bestå altså fagprøven min med meget godt + at dem ønsket å sende inn den skriftlige delen min til fylket så jeg er med i trekningen av Årets fagprøve 😁 Dette får jeg vite på utdelingen av fagprøven i Mars !

Den 17 August hadde jeg bursdag - jeg fylte hele 24 år denne dagen. Feiret stille og rolig med min mamma, besteforeldre & datteren naturligvis. Det var hyggelig, også fikk jeg koselig besøk på kvelden med god mat og hygge💚 Så takk til alle som gratulerte meg med dagen - varmet ett gammelt hjerte !

21 August var domme dagen for meg - jeg hadde nemlig oppkjøring på bil. Endelig var det min tur til å komme til denne dagen, etter mye frustrasjon og skuffelser var endelig dagen der. Jeg skulle møte opp med min kjørelærer klokken 11:30 denne dagen for å ha en liten kjøretime før oppkjøringen. Rundt 12:15 kjørte vi opp til trafikkskolen på Kongsvinger og skulle trekke en kø lapp og sette meg på pinebenken å vente på denne skumle sensoren. Men vet dere hva? Det gikk kjempe fin å han var kjempe morsom & lett å ha en prøve sammen med rett å slett - Å jeg besto å jeg har fått førerkort på bil - HURRA 🙌

Å nå er jeg snart ferdig som lærling og ett nytt kapittel begynner for meg - jeg ser virkelig frem til en ny & frisk start . Jeg håper på fast jobb som helsefagarbeider i nærmeste fremtid, men det er dessverre vanskelig å få noe slikt fast. Så enn så lenge har jeg fått tilkallings jobb ved bolig med bistand frem til jeg finner meg noe fast. Så om noen vet om noe fast helsefagarbeider jobb så si gjerne ifra til meg 😄

Så nå er jeg ferdig utdannet, har førerkortet å ett helt nytt kapittel i livet vårt å jeg gleder meg masse !
Ønsker dere alle en riktig fin Fredag & en god helg 🌸

Liker

Kommentarer

Beingaldiss
Beingaldiss,
Så bra! Gratulerer med lappen og fagprøven!🎈
nouw.com/beingaldiss