Lykkerus som kiler i magen .

Hei. Nå er det denne dagen over også å hele dagen på jobben idag har flydd som en vind. Jeg har strikket litt på jobben idag også å er snart ferdig med en Marius Mønster Gryteklut, dette blir min fjerde gryteklut å jeg begynner faktisk å få ganske tak i det nå , så det er kjempe morsomt. Jeg var alene på morgningen idag fordi hun jeg jobbet sammen med måtte ut å hente brukere, så jeg ordnet istand frokosten mens hun var borte, det samme måtte jeg gjøre etter middagen også for da måtte hun kjøre brukerne hjem. Det var morsomt å ha ansvaret for hele avdelingen å ordne istand alt på kjøkkenet slik at det er klart for dagen & klart for å reise hjem !

Da klokken slo halv fire gikk jeg for å hente frøkna i barnehagen å da møtte jeg på min kjære bestefar & bestemor så dem var så snille å kjørte meg til barnehagen å vi fikk litt tid sammen & fikk snakket litt - så det var kjempe koselig for oss alle tre ♡ Amalie Lielle var veldig klar for å bli henta i dag å kom løpende mot meg å vi trillet hjemover, å når hun er slik mot meg er det regne lykkerusen i kroppen, det kiler i hele kroppen å det er bare helt fantastisk å ta henne med meg hjem å vite at vi skal kose oss masse sammen. Før vi kom oss hjem måtte vi selvfølgelig innom Amfi senteret her i bygda for å slå av litt tid å snakke litt med de kjente folkene som jobbet idag - alltid hyggelig å titte innom å slå av en liten prat !


Vi gikk også innom lekebutikken for å se om vi fant en koselig ute aktivitet vi kunne gjøre sammen denne ettermiddagen så vi fant dette hestesko spillet husker så godt at jeg spilte dette endel når jeg var på Amalie Lielle sin alder, så det var kjempe morsomt for både store & små å spille dette igjen. Hun vant selvfølgelig opp til flere ganger, men heldigvis var lykken med meg av og til også - men fy søren å flink hun var ♡ Når hun hadde fått nok av å spille dette gikk vi en tur med barnevogna & dukka så den fikk seg litt luft også før vi gikk inn å spiste litt å tittet på barne tv og selvfølgelig koset litt på fanget før vi fant badekaret & sengen. Så nå ligger hun trygt i sengen sin for å sove en god natt med søvn å jeg har settet meg godt tilrette i sofaen å er klar for en avslappende Onsdagskveld 🙂 Hvordan ute aktivitet liker du & dine barn?

Ønsker dere en knall fin kveld videre - nyt tiden & tenk positive tanker, for da blir livet lettere for både deg selv å for de rundt deg. Sett av tid for å pleie deg selv når det går litt tungt da får du brått overskudd til mye mer i hverdagen din ♡

#hverdag #ute #kvalitetstid #familie #onsdag #lek #tur #mammablogger #lykke #kjærlighet #lillegullet #datter #4år #smile


Liker

Kommentarer