JEG GIR FRA MEG ANSVARET SOM MAMMA !

GOD MANDAG 🌸

Det er mandag & ny uke venter oss spente og glade. Datteren begynte i barnehagen igjen idag, å hun har gledet seg masse til å se vennene sine igjen, å det forstår jeg veldig godt , 3 uker med mamma kan bli litt kjedelig i lengden kan jeg tro . Så jeg er veldig spent på å høre om hvordan den første dagen er etter ferien !
Å dette tar meg tilbake til overskriften min, jeg føler jeg gir fra meg ansvaret til noen andre når hun går i barnehagen. Selvfølgelig er jeg veldig takknemlig for at det finnes barnehage, men samtidelig har man litt den følelsen av at jeg gir ansvaret til noen andre som står for læringen av barnet mitt. Å som dere sikkert har fått med dere jobber jeg også turnus jobb noe som tilsier at jeg også må ha hjelp med datteren de helgene jeg jobber. Den hjelpen får jeg heldigvis å er derfor jeg faktisk står her jeg gjør idag, men også da gir jeg liksom fra meg ansvaret over til noen andre som skal ta vare på barnet mitt den perioden jeg jobber. Det er en veldig grei følelse når jeg vet hvem hun er hos og at hun har det bra er det ikke noe problem, men nå begynner hun på ny avdeling i barnehagen å jeg gruer meg nok mer enn det hun gjør rett å slett !

Jeg setter veldig pris på alle de menneskene jeg har rundt meg som kan hjelpe meg med datteren min som ønsker å ta mitt ansvar mens jeg gjør mine plikter. Det kan ingen ta ifra meg, men jeg kjenner veldig på den følelsen som jeg sitter å skriver om. Kanskje det er fler som merker det litt? Jeg har jo tross alt alt ansvaret å har selv ønsket meg og skapt ett barn i verden så da er det MIN plikt å følge opp barnet mitt og hjelpe det igjennom de forskjellige utfordringene dem har på sin vei mener jeg - men er veldig glad for barnehagen & familie som ønsker å hjelpe meg med hun. Å siden jeg har en veldig god dialog med både familie & barnehage syntes jeg det ikke er no problem. For dem sier fra om det er noe spesielt dem legger merke til , å jeg sier fra om jeg merker noe - å det er veldig godt å ha en slik dialog med den offentlige sektoren å jeg er heller ikke redd for å ringe andre instanser om det er noe jeg trenger hjelp med eller veiledning på !

Jeg gir fra meg ansvaret for datteren min mandag - fredag på dagtid fra og med idag. Å vet at hun har det bra der hun er å jeg gleder meg like mye hver dag å hente henne igjen. Selvfølgelig må vi ha litt alene tid vi foreldre også å da er det godt å vite at barna har det tipp topp mens du er borte & pleier deg selv litt for en ny uke eller for en anledning . Jeg har selv hatt endel hjelp uken som var, fordi jeg har drevet med fagprøve mens datteren har hatt ferie, så hun har hvert borte fra meg hver morgen frem til jeg er ferdig med det jeg skulle hele denne uka så det var godt å få søndagen sammen med hun bare vi to.

Har du hatt denne følelsen når du leverer barnet ditt bort for en periode eller bare noen timer?
Ønsker dere en flott Mandag & en strålende ny uke alle sammen - nyt dagene 💛


#hverdag#mandag#lykke#morogbarn#barnehage#kjærlighet#hverdagslivet#sommer#august


Liker

Kommentarer

niklasmatrix
niklasmatrix,
vilken otroligt fin bild du har lagt upp på din blogg gå gärna in på min profil och kolla vad jag har lagt upp och följ gärna mig
nouw.com/niklasmatrix