FULT KAOS !

God Torsdagskveld 🌟

Idag er det en skikkelig rar dag egentlig, jeg pleier jo å være på skolen på torsdagskveldene, men ikke idag . Det har nemlig hvert nokså kaotisk oppi hue mitt de siste ukene. Jeg har øvd å pugget så jeg har blitt helt utmattet til eksamen. Det var rimlig magisk å få dette unnagjort og ferdig igår for å si det slik - endelig kan jeg puste igjen og fokusere på ting på hjemmefronten . Det er nok å ta tak i her hjemme også for å si det slik før Desmeber banker på dørenene !

Idag har jeg fått ordnet endel hjemme, både ute og inne - jeg har fått ordnet ett par julegaver også før jeg hentet frøkna mi på skolen. Da var det rett hjem å lage middag og fortsette dagen - nå har jeg akkurat tatt meg en liten pause fra ryddingen i garasjen. Jeg skal nemlig på søppelfyllingen imorgen med alt som ble igjen etter renovering og slikt av huset. Så nå skal jeg endelig få plassert bilen inni garasjen for nattene istede for å måtte måke den frem slik som jeg måtte på Mandagen. Så nå skal jeg til. pappa entur med litt papp som han kan brenne opp på gården før jeg skal gjøre siste finish i garasjen før det er kvelden for snuppa. Å da blir det.å prøve å finne ut av de siste julegavene rett å slett , Har du no tips til sider eller lignende jeg kan se på? Det tas virkelig imot for å si det sånn for jeg må inne både julegave og bursdagsgave til datteren !

Nå er det bare noen få uker igjen på skolen før det er juleferie, kjenner at det skal bli godt - det har hvert ett instens halvår med mye lesing og pugging frem mot eksamen. Men etter jul er det enda flere eksamener som skal pugges til så det er vell bare å holde på å virkelig begynne litt tidligere til å øve til eksamen til våren for å si det sånn . Vi får ikke vite resultatet på denne eksamenen før til Januar så syntes det er sykt lenge til å vente, men det får vell bare gå - nå får vi ta for oss det som kommer rett å slett først 😊​Ønsker dere en riktig fin torsdags kveld og nyt tiden, det er nå du lever ✨

- Mammaentilamalielielle​​
​​

Liker

Kommentarer