FLERE BARN . 

God Lørdag 💜

Jeg har ofte blitt spurt av både veninner og familie om jeg ønsker flere barn. Ettersom at jeg ble gravid som 18-åring og fikk min datter Amalie Lielle i armene lillejulaften 2012. Tanken om flere barn har hvert skremmende i mange år, jeg har overhode ikke hatt lyst på det å det har ikke hvert i tankene mine engang. Det at jeg ikke har hatt lyst på flere barn er det en enkel forklaring på, jeg har hatt en ganske tøff opplevelse med både graviditet, fødsel og barseltiden etterpå som alenemor for den lille frøkna mi .

Jeg har hatt en ganske tøff tid sammen med Amalie Lielle som alenemor, det er hvert ett ekstremt stort ansvar å bli mamma som 19-åring i seg selv, men også det å være helt alene har hvert både fint og vanskelig på samme tid. Jeg har heldigvis hatt god støtte og hjelp underveis. både fra familie, venner & det offentlige som barnevernet, barnehage/skole og helsestasjon. Jeg er veldig takknemlig for at ting har gått så bra som det har gjort med oss å jeg kunne ikke hvert mer fornøyd når det kommer til MAMMAROLLEN !

Datteren min er nå 8 år å har mast en god stund på at hun ønsker seg søsken, helst en lillesøster. Men det er det samme for hun vil bare bli storesøster. Kjæresten min og jeg har snakket endel med hverandre om det å få flere barn å at han ønsker barn når tiden er inne for det. Først var jeg veldig skeptisk og ikke så veldig gira for å være ærlig. Men ettersom at tiden har gått så har jeg fått ett mer og mer positivt syn på det, å kunne få skape ett barn sammen med Marius ( kjæresten ) er virkelig blitt en stort ønske for min del også etterhvert .

Det er veldig rart å kjenne på det at man absolutt egentlig ikke vil ha flere barn - til å faktisk ha lyst på flere barn i fremtiden. Men jeg skal også ærlig si at det er litt skremmende fordi jeg har hatt så dårlig opplevelse med både graviditet, fødsel og barseltiden etterpå tidligere, men jeg håper at når tiden kommer for at vi skal ha baby her i hus at mange av de vonde og skremmende minnene forsvinner å at det blir mange gode og fine minner som kan erstattes !

At ett menneske som Marius kan forandre meningen min på at jeg går fra å absolutt ikke vil ha flere barn til at jeg faktisk ønsker barn sier vell mest om hvor herlig og fantastisk denne gutten er & hva ekte kjærlighet kan gjøre med ett menneske. Han gir meg en kjærlighet uten like, omsorg som ikke kan beskrives ovenfor både datteren min og meg, å han godtar ALT ved meg å det kunne jeg aldri drømt om å få oppleve i livet mitt. At han er den personen han er å at jeg er blitt lykkelig i ett forhold med en mann er en helt ubeskrivelig følelse - Tusen takk kjæresten min for alt du gjør for både meg og Amalie Lielle & for at du tar på deg bonus pappa rollen som en lek er helt unikt 💗

- Mammaentilamalielielle 🤍

#mammalivet #alenemor #datter #graviditet #fødsel #lykke #kjærlighet #familie #hverdagslivet #mestring


Liker

Kommentarer