HVOR BLE BEBISEN MIN AV ?

God Morgen 🖤

Jeg fikk ett brev dumpet ned i posten her om dagen, noe som var ganske overraskende egentlig. Det fikk meg veldig til å tenke på hvor i all verden har tiden blitt av egentlig? Som overskriften på dette blogg innlegget her ``Hvor ble bebisen min av ?`` Det var det virkelig som snurret oppi hodet mitt når jeg åpnet dette brevet. Haken datt ned på knærne mine å jeg kjente bare at hjerte begynte å dunke kjempe fort.

Forhåndsvarsel om skoleplass sto det i brevet - HÆ? ER DETTE RIKTIG?! Å vet dere hva, det er faktisk helt riktig. Den lille jenta mi som kom lille julaften for 4,5 år siden begynner på skolen neste år. Nå er hun i siste året i barnehagen & nyter det siste året med mye lek og morsomheter & skal begynne med lekser og plikter om bare 1 år. Jeg må gjenta meg selv, hvor i all verden ble tiden av?


Du har blitt stor jenta mi. Du er snart 5 år gammel, har ett hjerte av gull og er ei omsorgsfull, energisk og flink jente - mamma er mega stolt av deg 🖤 Jeg har fulgt deg hele veien å jeg gleder meg til å se den videre utviklingen din når du begynner på skolen. Du er ei populær jente med mange fine mennesker rundt deg, noe mamma er veldig takknemlig for, å mye av dette er fordi du er så go´ !

Du er som kardemomme loven du, du skal være mot andre slik du vil at andre skal være mot deg - det er du virkelig å mer enn det. Helt perfekt !

Du gleder deg kjempe masse til å begynne på skolen, det vet jeg at du gjør å du spør mamma ganske ofte om jeg ikke vil at du skal bli stor, vet du hva? Selvfølgelig ønsker jeg at du skal være stor, men det er rart for en mamma å virkelig se hvor fort tiden går og hvor fort du vokser opp her i denne store verden. Men herremin hvor stolt jeg er over å kan kalle deg datteren min.

Nå skal jeg sette meg ned å skrive på denne innskrivning til skolestart å tenke igjennom tiden som har hvert & minnene vi har laget sammen. Å jeg skal også få en oversikt over hvem andre barn i barnehagen som også skal begynne på skolen dette året - jeg gleder meg masse til tiden fremover . Har barnet ditt begynt på skolen? Hvordan var nervene ?

Ønsker dere en flott Onsdag alle sammen - nyt dagen & kos dere masse alle sammen 😊

Liker

Kommentarer

asfaltenke
asfaltenke,
Ja, tidene flyr! Hun er så nydelig - både som bebis og stor liten jente!
nouw.com/asfaltenke
Mammatilamalielielle
Mammatilamalielielle,