Du må bli til noe !

God fredag

Nå er det snart helg igjen folkens, å det skal bli godt for mange. For min del har jeg hatt helg hele uka, har ikke jobbet denne uka - men skal heldigvis på jobb Søndag. Kjenner at for meg som er stolt ferdig utdannet helsefagarbeider med fagbrev er det sårt å ikke ha noe å fast å gå til hver eneste dag. Det er vanskelig å komme seg inn på jobb markedet selv med ett fagbrev, spesielt innen helsefag & noe fast ansettelse!

Jeg ble jo ferdig med fagbrevet som mange av dere vet i August. Å har siden 1. September hvert ringe vikar på jobben, i starten syntes jeg det var helt greit egentlig. Men nå begynner jeg å kjenne på den trangen av å ha noe fast og ikke minst rutiner igjen, det er vanskelig å omstille seg fra å ha noe hverdag og 3 hver helg til å ikke ha noe forutsigbarhet i dette i det hele tatt !

Veien frem til en fast jobb er vanskelig, hard å du skal få ganske mange avslag før du er godtatt. Du skal selge deg selv 100% & du skal prestere 100% både med å ha en knall god søknad og ikke minst en tipp topp CV + gjerne en bachelor grad i noe . Noe som for mange inkludert meg syntes er vanskelig å skrive å formulere seg riktig. Det andre problemet er at det er ikke nok stillinger utlyst i området der jeg kunne tenke meg å jobbe, jeg ønsker ikke å jobbe milevis fra barnehagen/skolen og heller ikke langt fra hjemmet om noe skulle oppstå akutt.

Jeg kjenner veldig godt på kroppen at jobbsøking, avslag og null respons er ganske lite motiverende. Å ikke minst kjedelig. Tanken min har faktisk streifet meg om jeg faktisk skal flytte lengre vekk å begynne på nytt med alt sammen for det er jo jobb å få, men ikke akkurat her?

Helt siden jeg fikk barn selv har jeg sagt til meg selv du må bli til noe, jeg fikk høre av mange andre at å bli helsefagarbeider var noe jeg både passet til og du fikk jobb. Dette er altså vanskeligere enn som så - for i helsevesenet er det masse stillinger som f.eksringe vikarer, helgestillinger og små stillinger. Vet dere hva jeg trenger som mest? 80-100% stilling fast da hadde jeg blitt overlykkelig !

Er det for mye å be om i dagens samfunn? Er det en for høy drøm å ønske seg? Hva er egentlig riktig, hvor langt skal man strekke seg før kroppen brister? Hvem vet! Det jeg vet nå er at jeg skal bruke dagene mine godt, med både jobbsøking, kurs og ekstra vaktene jeg har hvert så heldig å få - veldig takknemlig for det jeg får ✨

Med det ønsker jeg dere en fabelaktig Fredag alle sammen & en riktig god helg 🌸 Min helg skal nytes sammen med datteren, flotte mennesker & jobb - GOD HELG 🍂

#mamma #fredag #sverige #meninger #jobb #utdanning #helsefagarbeider #familie #familieliv #kjærlighet #datter #leverlivet #smile #hverdag #glad #glede #iloveyou

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229