Butterfly fly away !

God lørdag fantastiske mennesker 🖤

Her startet dagen allerede klokken 07:00 på morgningen å jeg var rimelig trøtt og smal i øyene når frøkna våknet idag. Jeg var absolutt ikke klar for å stå opp så tidlig, så heldigvis takket hun seg til å se litt på iPaden og koset seg litt i sengen før vi fikk kroppen ut av sengen.

Dagen har gått i ett i hele dag, men det har hvert en helt fantstisk dag med en flott gjeng med både barn & voksene ❤️ Allerede klokka 10:30 var vi ute av døra for å gå en liten tur før vi skulle til ei venninne av Amalie Lielle å leke og hygge oss med dem idag - vi har hvert masse ute & koset oss sammen med barna!

Etter en meget hyggelig runde ute & ett nydelig måltid med disse fantastiske menneskene tok vi turen hjemover igjen å gikk innom senteret som er i nærheten og bare tuslet å tittet litt før vi stakk nesen hjem til oss selv hvor middagen ventet før det var badetid & natta for go'jenta mi ❤️

Når vi var på senteret kjøpte jeg meg ett nydelig avlastningsbord som jeg har tittet på ganske lenge å etter mye tenking tok jeg endelig ett valg å bringte dette hjem idag -kjempe fornøyd ! Dette bordet kostet 120kr på Nille å jeg elsker det rett og slett!

Nå er frøkna i seng & det er tid for avslapning og voksen hygge resten av kvelden - skal bli godt å sette seg ned å puste ut & ta livet skikkelig med ro før en knall dag imorgen også 🙂 Hvordan har dagen din hvert?

Ønsker dere en magisk lørdagskveld videre - nyt tiden, hent krefter & kos dere masse

#lørdag #familie #utepåtur #lek #venner #happyfeelings #mamma #mammablogger #kjærlighet #familietid #datter #elskerdeg

Liker

Kommentarer