BLOGG PAUSE !

God morgen & God sommer 🌸

Det har hvert uvanlig stille fra meg på bloggfronten i det siste, men vet dere hva jeg syntes jeg har en ganske så god forklaring på dette. Å jeg kommer til å ha en pause fra bloggingen frem til neste helg tenker jeg. Har ikke hvert aktiv på bloggen siden 5.Juli, å mye av dette skyldes ferie og mye jobbing rett å slett. Før jeg gikk ut i 2 ukers sommerferie fra jobben så var det lattelig mye som skjedde på jobb og det ble mye jobbing, så jeg hadde rett å slett ikke krefter igjen på kvelden til å sette meg ned å begynner å skrive - det beklager jeg !

Når det er sagt så gikk jeg ut i ferie den 17. juli, å da var det ikke noe annet som sto i hode på meg om hva i all verden skal vi finne på i disse to ukene. Nå er saken sånn at jeg ønsker å finne på ting med datteren min mye fordi jeg ikke klarer å være hjemme i hele 2 uker, det er ikke for datteren jeg egentlig ønsker å komme meg vekk litt, men for min egen del. Men isteden for å bruke masse penger på ferie turer osv så har jeg valgt en litt annerledes ferie for oss dette året. Å vi har egentlig trivdes ganske med dette begge to ❤Vi har tatt hver dag som den kommer egentlig, har ikke planlagt så veldig mye. Uasnett så har vi gjort noe nesten hverdag. Disse tingene har vi gjort i ferien:
 • Hvert på bondegård
 • Reist å bada
 • Hatt familie på besøk
 • Hvert på familie besøk
 • Lekt med venner fra barnehagen
 • Fått nye venner og stiftet nye bekjentskaper
 • Lekt mye ute & gått mange turer
 • Hvert på togtur & shopping turer

  Dette er litt av det vi har gjort i sommerferien våres med. Datteren har ferie 1 uke til før hun begynner i barnehagen, å denne uken skal hun tilbringe meste parten sammen med sine oldeforeldre. Dette er fordi jeg begynner å jobbe igjen allerede på Mandag. Så disse siste ferie dagene skal nytes sammen med familie, venner og selvfølgelig litt mor & datter tid 💛

  Når jeg begynner å jobbe igjen er det mye som forventes og ting som må ordnes, å sette seg inn i igjen når man har hvert borte i 2 uker. Så det blir spennende, kjenner at det skal bli litt godt å begynne på igjen også, men det har hvert veldig koselig, godt og avslappende å ha disse to ukene fri sammen med datteren & gjort det som faller oss inn å det vi måtte ønske. Hva har dere gjort i ferien?

  Ønsker dere en riktig god sommer videre, for alle som fortsatt har ferie, nyt den fult ut & lad opp skikkelig til dagen hvor hverdagen begynner igjen 🌸Liker

Kommentarer