I år har jeg slitt litt med å bestemme meg for hvilken vinterdress vi skulle kjøpe til Theodor. Jeg var sånn frem og tilbake, men til slutt endte vi opp med dress fra Reima akkurat som sist. Denne er bestilt hos Ellos og vi fikk den i posten for en uke siden, har testet den litt og er like fornøyd som vi var i fjor. LIker veldig godt at den har slike seler på innsiden av dressen. Er jo så kjekk for å holde dressen på plass.

Lillebror har arvet en dress etter største som han aldri fikk brukt når han var mindre. Så blir spennende å få testet ut denne om han ikke brått velger å vokse i en rekord fart føre snøen kommer. Er så typisk. Dette er ihvertfall en vinterdress fra Polarn O. Pyret.

Hva slags dress har dere på de små?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Nå er vi i full gang med å planlegge vinteren. Den er tross alt rett rundt hjørnet. Været har ihvertfall variert noe veldig her nede på østlandet. Så ull er et must nå.

Vært innom antall nettbutikker for å finne riktig størrelse til gutta. Til slutt fant jeg riktig størrelse til og med til en redusert pris. Har en stor kjærlighet til ull fra Hust and Claire og nå skal vi teste litt fra CeLaVi også.

Klikket hjem noen produkter fra Milk & Co. Håper Nighty night romsprayen funker på lille. Da han har begynt å sove litt urolig igjen.

Noen av dere som har erfaring med disse?

Følg oss gjerne på instagram: @mamma.rebecca


  • 90 Lesere

Likes

Comments

Heisann! Nå er det flere måneder siden sist jeg blogget, og som noen kanskje fikk med seg byttet jeg bloggplattform fra blogg.no til familieprat for en stund tilbake. Men jeg kom vel så å si aldri ordentlig i gang med bloggingen der heller. Så nå tenkte jeg skulle prøve meg litt her. Jeg tror jeg vil trives her ihvertfall.

Ønsker dere en flott dag videre 

​Følg meg gjerne på instagram: mamma.rebecca


Likes

Comments

Det er en veldig spennende tid vi går i møte. Theodor skal nemlig bli storebror. Vært i utrolig dårlig form i de siste ukene, så det er grunnen til at jeg ikke har oppdatert dere noe siden sist. Er litt mer aktiv inne på instagram så følg oss gjerne der: mammarebeccaa Dette var overhode ikke planlagt. Endte selvfølgelig med at jeg gråt hele dagvakta mi på jobb. Det var mer gledestårer altså. Men med samboeren på andre siden av jordkloden gjorde det hele ikke noe bedre. Jeg var alene i noen dager til før han kom hjem og det var litt tøft. Det passet lissom bare ikke å få nummer to nå. Men nå er vi mer vandt til tanken på å bli en familie på 4, og fått luftet litt tanker ut oss i mellom. SÅ nå bare gleder vi oss til tiden fremover. Snart er vi en familie på 4 +  lille hunden da ?

Photo 04.09.14 19 54 30

kode til ny blogg 1828185707

Likes

Comments

Overskriften sier sitt. Vært en helt fantastisk sommer her i Norge i år og bloggen er en av mange ting som virkelig ikke har blitt prioritert i denne perioden. Mye som har skjedd her hjemme og kommer til å skje fremover. Så noen spennende innlegg vil nok komme fremover. I går begynte T i bhg igjen. Etter nesten hele 7 uker ferie. Skulle egentlig være hjemme en uke til men syns det var på tide at han skulle komme tilbake. Virker som han savnet det selv også, for når vi har gått forbi skal han absolutt bort dit for å leke osv. Virker som han hadde kost seg masse i går. Da gutten var veldig sliten når han kom hjem. Ikke like lett å levere han om morningen som det var før ferien men det kommer seg vel etterhvert. I løpet av de 7 ukene han har vært hjemme har vi vært 2 uker i syden. Var utrolig deilig for oss begge to å komme oss vekk. Han har blitt en utrolig mammadalt etter det. Ellers har vi kost oss hjemme mens pappaen har vært 2 uker i Kina med sin familie. Litt splitta ferie i år men sånn blir det noen ganger bare. Vi har kost oss alle mann! phonto Blogglysten kommer ihvertfall snikende tilbake så noen innlegg blir det nok fremover. Håper dere har hatt en super sommer alle sammen og nyter det lille vi har igjen av varmen. 

Likes

Comments

Da var endelig Juni kommet. Det er så mye å se frem til fremover. Nå er det bare 25 dager til jeg og lille T drar til Rhodos. Gleder meg masse til å komme vekk fra alt og ingenting. 14 dager i varmen skal nytes for å si det sånn etterfulgt av to uker jobbing så ferie i 3 uker til. Herlig! Håper på god vær her hjemme i de 3 ukene med ferie. Så er det noen små ute prosjekter på gang. Spennende å se om det blir bra! Mai måned har gått utrolig fort syns jeg. Heller ikke noe spennende som har skjedd. Vi har hatt knallvær her nede, så da har vi kost oss masse ute med mye lek og morro :) PicMonkey Collageinstamay.jpg A new month, a new start! Bare fordi jeg har lyst på, skal en stor sjokolademilkshake lages før "dietten" starter i morgen! hoho... ;) Ha en knall søndagskveld!
  • 90 Lesere

Likes

Comments

Theodor var 15 måneder her om dagen. Kontroll skal vi ikke på før i juni. Men her en liten oppdatering sånn ellers utviklingen hans er. Begynne å bli kvitt seperasjonsangsten - Ja det er ikke noe problem. Forstå at skje er til å spise med og bruke den - Ja han forstår at han skal spise med den, og greier så smått å spise litt grøt selv. Skjønne enkle beskjeder som "gi meg ballen" - Ja det forstår han helt klart, men tar ballen fort tilbake. Hehe! Det kan virke som om barnet har uendelig med energi. Hvor får de det ifra? De kan også sette seg ned å konsentrere seg om å bygge klosser eller tegne. Lese bøker er fortsatt en favoritt og utrolig bra for å lære å snakke. De fleste barn kan si mamma og pappa og noen andre ord i 15 måneders alderen. Ord som ball, mer eller nei. I bildebøker vises ting barnet ser i sin hverdag, og ved å høre ordet samtidig som dere ser i boken er det lettere å lære. Et album med bilder av familie og venner er ofte veldig populært.  Barn i denne alderen tror at alle mennesker, leker og dyr er der for de og bare de. De er særlig innstilt på å dele og heller ikke så iinteressert i at du skal hjøre noe annet enn de vil. De begynner nå å leke dagligdagse ting som å børste håret på dukker eller bamser, spise med en tom skje, røre i panner osv. De leker det de ser og kan være ganske artig å føljge med en lek i bakgrunnen. Theodor er en gutt full av energi og sitter sjeldent i ro uansett hvor vi er. Han elsker å se i bøker og kommer alltid gående med en bok. Finner han ofte sittende på kontoret med en bok hvor han pusler og peker for seg selv. Ikke alltid like spennende når ho mamma skal lese for han. Dyrebøker med lyd er vel en favoritt. Han er  jo tross alt helt i ekstanse når han kommer hjem fra bhg og blir møtt av hunden i døra. Han forstår så mye mer enn vi tror noen ganger. Kan spørre om han kan hente ballen så går han å henter ballen i lekekassen sin, til og med skoene sine så går han ut i gangen å henter dem. Men å sette på plass ting er ikke like morro. Ihvertfall når han skjønner ho mor blir litt sur når han gjør ting han ikke får lov til. Da er det jo ekstra gøy å ta det. Liten rampegutt med andre ord! Han skjønner godt når han skal sove og kan ta seg opp etter sengen om han er trøtt selv. Han reagerer smått på andre ting også. Som om jeg lager mat og kommer med en tallerken så løper han bort til stolen sin å prøver å sette seg opp. Det er jo så morro å se åssen han utvikler seg for hver dag! Det er utrolig mye glede i huset om dagen, og det er så utrolig stas å være mammaen til lille T <3 

PicMonkey Collage.jpgk Mål: Klær: 86 Tenner: 8 tenner. 4 oppe og 4 nede. Ord:  Pappa, bø, mamma (kun når han er sint/grinete og ikke får det som han vil), mmm (nam), leke, jente, onke (onkel).

Likes

Comments

PicMonkey Collage.jpg Dagen kunne ikke startet bedre. Her nytes sola for fult og jeg lader opp til combat trening i kveld. Gud som jeg gruer meg. Eier jo ikke kondisjon eller noe. Noen andre som har vært med på det før? :D Nei får vel prøve å bli litt brun vel, flaut når ettåringen er brunere enn deg i ansiktet osv.. Ønsker dere alle en deilig onsdag :)
  • 90 Lesere

Likes

Comments