Header

God kveld folkens!

Beklager får alt for litte bloging for meg, har hatt andre ting gjort når har hatt tid så har slappet av med god film eller serie.

Tenkte begynne med en spørsmålsrunde på bloggen, håper på mange spørsmål

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

God kveld


Klokken tikker, sender en sent blogg innlegg, for nå føler jeg faktisk dømme mine tanker ut.
ikke noe vondt innlegg eller et sydde innlegg som dere trur kanskje. ( haha )

Synes verden og alt som røre seg er veldig rart, tanke på vi lever i et klokke slett hver døgn. Og hver tid gjør vi noe. uansett hvor tid på døgnet så skjer det noe helle tiden mens du sitter hjemme. Jeg vet ikke helt hva synes om dette. Dette kan skremme meg litt på noen ting. samtidig veldig fascinerende.

For meg er det mye som fascinerende her i verden, jeg liker å filosofere øve ting. Ting jeg ikke trenge tenke øve men det bare skjer. Hvorfor kan ikke tiden bare stoppe litt opp ave til. Hadde vært litt herlig. Tanke på alt som skjer her i verden!


Mine inspirasjoner fra følelser og meninger kommer med hva jeg har opplevd og musikk. Jeg elsker å uttrykke hva jeg føler. Viktig å si ifra ting som ikke er greit!


Likes

Comments

Jeg bryr meg ikke om dere som sitter og skrive negative kommentaren som jeg tar raskt vekk. Dere må bare kritisere meg fordi jeg er modige som tar opp tema på youtube!

Likes

Comments

God kveld!


For mange av dere sover nå, mens jeg legger et seint blogg innlegg ut. Som jeg føler for akkurat nå. Har faktisk noe på hjerte som vil bare dele med dere alle sammen!

For alle mennesker har nedturer og oppturer mens andre har mer nedturer i livet sitt. Dette er veldig vondt for meg å tenke på andre har der slikt. Jeg ønsker alle sammen skal ha det bra!

Jeg kan innrømme å fortelle har vært veldig uheldige på ulike ting men vært veldig sterke også. Har funnet ut man trenge skjenne lykken og følelsen på ha det bra. Du og jeg fortjener dette!

I hverdagen min har funne ut hva som føle meg bra og hva ting som gjør det motsatte. Føle seg bra trenger alle skjenne på. Sett deg ned og finn ut hva som gjør det bra og se etter dine behov i livet ditt. Kan gi dere noen tips som hjelper meg.


Tenke: På alt som er positivt kan du føle det bra
Hjelpe: Andre er et godt mulig å føle seg bra på

Mestring i hverdagen føler du deg supert
Barn Får du mye positiv glede og føle det velsignet og bra

Behov Dine, finn dem og gjøre noe med det
Musikk Hjelper ganske fint

Likes

Comments

God morgen alle fantastiske mennesker!

Håper deres dag blir supper bra, Må stikke skal til kiropraktor og et møte etterpå

Likes

Comments

God kveld folkens!

Jeg har ikke hatt så mange kjærest, har sine grunner for dette, Jeg synes det er vanskelig knutte meg til en person. Jeg har prøvd dette masse oppøve livet mitt og har blitt såre gang til gang.

Jeg er ei person som er veldig sensitive på alle slags måter og det kan være litt komplisert noen gonger. Jeg har blitt såret så mange ganger i forholde mitt at jeg er totalt redd for bli såre igjen. Klare ikke forstille meg å knytte til meg en ny person på en bra måte. Har snakket med andre om dette og alt jeg får du må jobbe med deg selv. Ting blir bedre når jeg vet andre som føler slikt selv og kan hjelpe dere også. Tenkte dele med dere hva jeg tenker som er en dårlig kjætes.


Gi slipp: en kjærest skal løfte deg opp og få deg til føle deg bra, ikke motsatt
De suger ut energien din: Du merke energien din forsvinne, Du tar mindre initiativ, gleden forsvinner og du er kanskje deprimert og trist.

Jeg går ikke mer innpå hva annet som er en dårlig kjærest for meg for denne gong. Ønske dere få vite mer så kommentar så blir det kanskje del

Likes

Comments

Toppen: Only
Jakka: H&M
Smykke: Gliter
Buksa: Cubus

Toppen: only
Jakka: H&M
Smykke: gliter

Likes

Comments

Likes

Comments

Vellykket bursdag feiring for Theo i går. Fikk masse fint i går og han ble veldig fornøyd. vi var 11 stk, takk for dere som ville være feire dagen hans!

Likes

Comments