Igår hade vi massa planer hemma, städa tvätta och sen bara mysa. Men ist så for vi till stan med min mamma och gjorde nå snabba ärende!
Mamma köpte nya produkter till håret en top och bara små saker!

Själv försökte hitta en ny jacka till N då hans börjar bli skitig och släpper massa dun, men älskar hans jacka som han var nu! Den är varm sitter bra och är smidig. Hittade en Didriksson jacka men de va som ett tält! Tyckte inte alls om den tyvär! Sen har typ alla affärer plocka bort allt i vinterväg!! Fast vi ännu har minus 27! Det är galet!!

Men sen åkte vi hem och N somna i bilen men vi hann bara hem så åkte vi vidare till Bjurholm och mötte upp D. Vart en lyxig onsdag med pizza och dricka för oss alla☺️ sen var det en total vändning,haha
N ville så gärna vara med D och få åka lastbil, så vi åkte med N till Lycksele. Vi handla och sen hälsa vi på några kompisar som bor i Lycksele. Där somna N på soffan och vi fick lyfta han till lastbilen, väl inne i lastbilen så sov han vidare! Sin första natt i lastbilen och allt har gått jätte bra och N är jätte snäll och duktig! Han vill åka med ner till Stockholm också, men där sa mamma nej 😂

Så sen vart det lite film och lyxa vidare med Cola och chips till en film i lastbilen medan N sov! Det var den onsdagen! I nästa inlägg så visar jag va vi handla på stan! Hoojj

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tröjan från New Yorker, mysig och varm.
Byxorna är en kaffe byxa och är den HH i Hörnefors.

Då dom som känner mig vet att det inte riktigt är min stil och smak på kläderna, men detta kändes iaf helt okej.
Sminket snabbt ihop kletat då tiden inte finns till att sitta å fin jobba, då liten vill hjälpa till att ”måla” som han säger!

Likes

Comments

Godmorgon,här vakna vi med tuppen första gången. Nått jag inte tyckte vi skulle göra, fick N till att somna om till halv 8. Betydligt mycket bättre än 05!

Sedan är det som en helt vanlig morgon, fika, tänder, blöjbyte och kläder. Sedan en kort stund framför Musse piggs klubbhus. Just nu är det favorit, annars är det pyjamas hjältarna.

Idag blir N hemma från dagis, det är han nästan varje dag på min vecka. Och när han är hos sin pappa så har han 15 timmar på dagis. Då N fått en lillasyster.Jag har även en tanke att vi ska ta oss till stan en sväng, hoppas det går rätt bra, har ännu riktigt ont i foten men med nya skenan så går det bra att halta fram utan krukorna. Sååå skönt att kunna vara utan. Då jag bara tycker dom är i vägen och bökigt att bära dom samtidigt som N är riktigt mammig. Sen hoppas vi på lite mer städning och tvättning hemma.
Sen vill vi D ska
komma hem! Men det lär väl inte ske fören sent fredag kväll! Är så trött på att vi aldrig hinner ses eller göra nått tillsammans längre,!! Men verkar som det kommer bli ändring här framöver! Och det känns riktigt bra!

Likes

Comments

En dag som en gott och blandat påse.

Vaknade med en liten hand över min kind och en små rasslig röst som tränger fram välling. Men vi försöker få N att sluta med välling och få han att våga gå på toa och slippa blöjorna. Men han verkar känna sin trygghet där. Och vi inser att det inte är en Id’e att vara grinig och tjatig på han. Det kommer när det väl en dag då N vill vara utan.

Men sen vart det fika med
nybakat bröd och oboy till N. Och vart nybakat och te till mig.
Sen den dagliga rutinen tänder,bada,kläder. Sen tog vi tag i N’s rum. Då det varit som ett stort kaos! Vi har rensat och kasta i massor! Plus poäng till N då han ville ge bort massa leksaker till hans gudfar som just fått en groda.
Lekt och mys har vi även hunnit med i små perioder, fika semla och krämbulle. Nommom

Lämnade N hos mormor och morfar för lite egen tid! Middag med M i stan, vart max. Sedan tjej kväll på skidoo, massor med folk! Både kändisar och nya ansikten. Men det var mysigt men kändes fel då man själv är en frälst polaris åkare! Men kul att gå å små titta, men min trasiga fot tyckte inte detsamma. Konstigt va?? Hemma igen vid 21. Fikade och legat på soffan och har kika på farmen. Nu ska jag krypa ner bredvid en helt underbar 3åring! Nattinatt!

Likes

Comments