Vinn Lego Juniors Batman!

"Tävlar hos Mammasvardag.se om Lego Juniors Batman."

Lagom till jul lanserar LEGO en hel del nyheter, där ibland denna lego nyhet med Lego Juniors Batman. Ett lego som är anpassat för barn i åldrarna 4-7 år.

För att vara med och tävla:

Vad heter Batmans kompanjon/partners?

Motivera varför och till vem du vill vinna?

Dela gärna tävlingen i din blogg, eller på din instagram eller din facebook!

Tävlingen avslutas onsdagen den 30/11!

Gillar

Kommentarer

Jennie Lewis
,
Om jag hade turen med mig skulle jag ge detta fina set till min son i julklapp! Eftersom jag studerar och är ensam med 3 barn är det lite begränsat vad man har råd med till jul så det skulle verkligen vara roligt att kunna överraska honom ordentligt! Jag gillar och delar och hoppas nu på tur!!!
Jennya Johansson
,
Svar: Robin

Jag har glädjen och lyckan att ha fyra barnbarn mellan 0-5 år. Tyvärr bor jag och mina två barn långt ifrån varandra och kan inte träffas så ofta MEN vi ska fira julen tillsammans hos sonen i Sälen och det ser jag fram emot. Det yngsta barnbarnet har jag ännu inte träffat, Att resa inrikes är dyrare än att ta ett tripp utomlands. Eftersom min resekostnad totalt går på nästan 4.000 kr så har jag inga möjligheter att köpa dyra julklappar. Jag har fått önskelistor från mina två äldsta barnbarn och naturligtvis står det LEGO. Har jag turen på min sida så blir detta en julklapp till Dexter eller Neo.

Jag delar tävlingen genom Bloggtävlingarnas forum och har skrivit där.

Glada decemberhälsningar Jennya
Johanna ,
Robin. Men enligt vår lilla unge här hemma heter han peppe 😂
Vår peppe skulle såklart få detta och bli nya hjälpredan
www.missjoi.se
Karin
,
Svar: Robin. Det är inte alltid lätt att vara yngst. Med två storebröder är familjens lillkille väl medveten om att det finns både Lego och superhjältar. Dock är detta något som storebrorsorna inte gärna lånar ut. Det vore kul att få överraska honom på hans treårsdag med det perfekta paketet. En "hupehäte i gego" som är hans egen:-)
Beatrice Jakobsson,
Vad kul, men dock inte för mig! 😊
beattriicee.blogg.se
Svar; Kul att du är med och tävlar i dagens lucka 😊. Lycka till och glöm inte bort att varje morgon 07:01 öppnas en ny lucka i bloggen!
sofiawerlin.se
Rolig tävling, tyvärr är min tjej för liten för lego fortfarande 😊

Svar; Roligt att du är med i dagens lucka!
Glöm inte bort att den nya luckan är öppnad nu
sofiawerlin.se/
Matilda Berlin,
Nej vad kul! Håller tummarna för alla er andra! =)
matildaberlin.se
Jasmine,
Gud vad fint pris 😃
www.nouw.se/jasmineivanoff
Alice,
​Hejsan. Jag vill bara tipsa om min adventskalender där jag har en tävligen varje advent fram till jul. Du hittar du första luckan här: http://alicelindstrom.se/2016/december/lucka-3-2.html#comment. Jag ber om ursäkt om du inte gillar såna här kommentarer och​ hoppas du haft en fin dag!
alicelindstrom.se