Uppdatering 1 - Hjälp Malin och Max

För mindre än en vecka sedan så bestämde jag mig för att jag verkligen ville hjälpa Malin med familj. Så jag frågade BVSC (Bearded Villains Swedish Chapter), där min sambo är medlem, om de ville hjälpa mig. Jag fick klartecken och skapade en insamling.
En av killarna, Radhusrebellen, som är Hopeful, vilket är första steget i medlemsansökan, sa att han gärna hjälper till och bygger väggen. Så tidigare i veckan så var vi uppe hos Malin och tittade hur det ser ut. Han mätte och räknade på materialet, så nu har vi en färdig lista. Genom detta så visar han på grundtanken inom BVSC - att hjälpa sina medmänniskor.

Det här var första gången som jag och Malin träffades. Alla problem genom åren har gjort att vi inte har haft möjlighet, så jag tog chansen när den gavs. Det var helt underbart. All kontakt och alla samtal vi haft genom åren har gjort att det kändes som att träffa en gammal vän, att det bara gått lång tid mellan träffarna.
Idag har jag kontaktat olika företag i Älvängen för att se om vi kan få tag på material till ett bra pris. Resultatet hittills är att vi får virket till väggen skänkt och jag väntar svar på färg mm. Så de pengar som samlats in, och kommer senare, kan gå till att fylla andra hål hemma hos Malin. Bland annat så kommer det att behövas mörkläggningsgardiner, tavlor till Max rum, aktivitetsgrejer till Max och smårenoveringar lite här och var. Det här är något som kommer att kunna ordnas tack vare alla fantastiska människor som finns där ute.
Från botten av mitt hjärta, jag hade aldrig kunnat göra det här själv: TACK!
Insamlingen på Facebook hittar du här, och om du vill skänka en gåva via swish så går det bra till 0739052271, märk med MALIN.

Malins hemsida: www.nalima.se

Bearded Villains Swedish Chapter www.bvsc.se

Gillar

Kommentarer