Header
30daychallenge, Mamman, Mys, Barnen, Kalas

Idag tog vi en promenad till grillplatsen tillsammans med den stora familjen. Peter var tyvärr på jobbet, men han får vara med nästa gång! Vinga somnade på vägen, men vaknade lagom till att korven var färdiggrillad.

Rävlanda fick för ett par år sedan ett väldigt vackert motionsspår som är upplyst 06-22 varje dag. Det är jämna fina stigar/vägar som man kan gå på och vyerna är fantastiska, fick tyvärr inga bilder på dem, var så upptagen med att insupa allt. Vädret idag har varit fantastiskt! Solen sken på oss från det att den gick upp till det att den gick ner. Fler sådana dagar tack!

Idag fyller min lillasyster 28 år. Konstigt det där eftersom jag bara är 22... Grattis på födelsedagen Frida!! Hoppas att du har haft en bra dag!

På kvällen kom storasyster Kajsa på besök. Och hon fick en kik på min "Kajsa-påse" som innehåller saker med kor på. She is a fanatic and I am not the one not to help her! Grattis på vår dag Kajsa, idag blev jag storasyster!


#nouw30daychallenge #mammastina #trebarnsmamma #mammabloggare #mammablogg #mamma #barnen #födelsedag #grattis #onsdag #solsken #vårenärpåväg #snarärvårenhär #grillning #grillakorv #utomhus #promenad #sovamiddag #kalas #födelsdagskalas #lillasyster #storasyster

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments