Nu var den här, dags för recension!

Hämtade ut min Fill N Squeeze på posten igår. Varit spänd på att testa den sedan jag klickade hem den (läs här). I morse så diskade jag den och sedan körde jag igång. Tog lite av det jag hade hemma till att börja med, så får jag experimentera mer när det är dags att handla nästa gång. Har andra frukter och bär hemma också, men började såhär bara för att testa funktionen.

Mitt recept:

2 äpplen

2 bananer

ca 1 dl naturell havregurt

Tillvägagångssätt:

Skala och dela äpplena i lagom bitar. Skala bananen, bryt i lagom bitar. Ner i Tupperware ExtraChef och mixa. Tillsätt sedan havregurten och mixa lite till. Se till att du har en slät smet, annars kommer det att fastna i tratten när du ska fylla påsarna. Häll över purén i Fill N Squeezebehållaren, se till att ha en påse eller det gula stoppet på plats (annars rinner det ut på bänken om det är lös konsistens). Fyll påsen, ta bort och ersätt med en ny. Riktigt smidigt och jag tror att jag kommer att lära mig snabbare sätt att göra det, eller försöka göra det när två små barn inte försöker hjälpa till!

#mammastina #trebarnsmamma #mamma #vardag #mammahacks #mammablogger #mammablogg #fillnsqueeze #äntligenhär #klämpåsar #torsdag #mammavardag

Gillar

Kommentarer