Några saker jag älskar med mitt jobb

Ibland känner jag att jag har världens bästa jobb! Ganska ofta faktiskt! Så nu är det dags för en liten hyllningslista - ni som känner er träffade - ta åt er!


1. Jag får välja mina arbetstider själv. Det ger mig möjlighet att kunna vara hemma med Vera och Vinga på heltid och ta emot Vanja när hon kommer från skolan. För mig är det viktigt.

2. Jag har världens bästa team; Team Together. Gick ut som teamledare under våren och tog därmed ett steg i karriären som kommer att gynna mig i många år framöver. Det hade aldrig varit möjligt utan "mina tjejer". Jag kan inte driva ett team själv - utan vi jobbar tillsammans!

3. Oavsett hur mycket eller lite jag presterar så får jag uppskattning. Minsta lilla ger så otroligt mycket positiv respons tillbaka.

4.Jag har världens bästa moderteamledare. Här har jag lärt mig grunderna i hur en bra teamledare ska vara och att alla ska få lov att jobba enligt sina förutsättningar. Och en miljon saker till.


5. Jag har en positiv, förstående och peppande distributör. Rätt personer på rätt plats. Organiserade, fulla av kunskap och förståelse.


Sist, men absolut inte minst:

6. Jag har världens bästa kolleger. Ungefär 1700 andra konsulenter i Sverige som alla förstår vad jag menar när jag blir eld och lågor över en ny färg eller ett nytt tryck. För mig är gemenskapen viktig och att ha känslan av att vi hör ihop. Vi är alla så otroligt olika och har jobbat olika länge. Men alla lär sig något nytt av varandra vid varje träff och vi jobbar mot samma mål. Jag har träffat människor som jag aldrig hade träffat annars och som jag kommit att hålla av så otroligt mycket! ❤


Tack Pilen för att jag får vara en del av er!


🏆 Team Together 🏆

Together Everyone Achieves More


#trebarnsmamma #mammastina #hemmamamma #tupperware #jobb #konsulent #ship #kärlek #plast #braprodukter #hållbarhet #arbetskamrater #uppskattning #friendshipforlife #möjligheter #teamtogether #team #togethereveryoneachievesmore #teamup #teamshavenoborders

Gillar

Kommentarer